
ALLES VOOR JE BBQ We doen het het liefst jaarrond. Daarbij hoort een eigentijds aanbod van bbq producten. Van groot vlees tot snel en efficiënt te bereiden visgerechten. En natuurlijk een brede keuze aan groente en fruit producten die een steeds grotere plek op de barbecue innemen.
Sparren over je bbq menu?
Onze specialisten staan voor je klaar!
We hebben verschillende BBQ worsten in ons assortiment. Nieuw is de kip Texas style worst, een gegaarde pittige worst gevuld met cheddar en Jalapeño. Al jaren een favoriet bij de meesten van ons: de hotdog. We hebben de hot dog kip truffel en de hotdog Spanish taste (met chorizo). En vergeet niet de merquezjes en een mooie spiraalworst met appel.
De hamburger mag niet ontbreken op de barbecue. Voor de echte vleesliefhebbers hebben we onze befaamde MRIJ burger. Verras je gasten eens met een eendenburger of een lamsburger zontomaat en bied een vegetarische hamburger aan zoals de bietenburger en, net nieuw in het assortiment, de mediterraanse vegan burger.
Denk je aan bbq dan denk je aan spiesen, saté of shaslick. Vers of gegaard voor extra gemak. Geprikt op metaal of hout. Perfect voor zomerse partijen. Van gegaarde kipdijensaté tot gemarineerde ossenhaas en van groentespies tot diverse visspiesen, zowel naturel of gemarineerd. Let op: verse spiesen worden dagvers geprikt en hebben 1 extra besteldag.
Groot vlees op de barbecue langzaam garen op lage temperatuur is ontzettend smaakvol. Als je er de tijd en ruimte niet voor hebt, heeft Christoffels een mooi assortiment aan langzaam gegaarde producten. Met onder andere shortribs met 1 en 3 ribs, brisket, gegaarde poussins en onze nieuwste spare ribs, Chrissy's ribs.
Nieuw in het assortiment zijn de sauzen van Grate goods, allemaal geïnspireerd op Amerikaanse recepten. Wim en Rene lanceerden het merk in 2015 vanuit hun passie voor de barbecue. In eigen productie maken zij de lekkerste BBQ sauzen zoals de Memphis Sweet & de Gilroy Garlic.
Ook nieuw in het Christoffels assortiment is de Chimmichurrie van tomaat. Deze salsa krijg je in Zuid Amerika bijna altijd bij je steak.