en
Menu

Nieuws: BBQ inspiratie

ALLES VOOR JE BBQ We doen het het liefst jaarrond. Daarbij hoort een eigentijds aanbod van bbq producten. Van groot vlees tot snel en efficiënt te bereiden visgerechten. En natuurlijk een brede keuze aan groente en fruit producten die een steeds grotere plek op de barbecue innemen.

Sparren over je bbq menu?
Onze specialisten staan voor je klaar!

 

53131-worst-kip-teaxas-style-600.jpg  61301-mediterraanse-vega-burger-600.jpg

 

Worsten

We hebben verschillende BBQ worsten in ons assortiment. Nieuw is de kip Texas style worst, een gegaarde pittige worst gevuld met cheddar en Jalapeño. Al jaren een favoriet bij de meesten van ons: de hotdog. We hebben de hot dog kip truffel en de hotdog Spanish taste (met chorizo). En vergeet niet de merquezjes en een mooie spiraalworst met appel.

Burgers

De hamburger mag niet ontbreken op de barbecue. Voor de echte vleesliefhebbers hebben we onze befaamde MRIJ burger. Verras je gasten eens met een eendenburger of een lamsburger zontomaat en bied een vegetarische hamburger aan zoals de bietenburger en, net nieuw in het assortiment, de mediterraanse vegan burger.    

bbq-002-vis-spiezen-klein.jpg bbq-003-spiesen-overzicht-klein-600.jpg

Vlees-, vis- en groentespiesen

Denk je aan bbq dan denk je aan spiesen, saté of shaslick. Vers of gegaard voor extra gemak. Geprikt op metaal of hout. Perfect voor zomerse partijen. Van gegaarde kipdijensaté tot gemarineerde ossenhaas en van groentespies tot diverse visspiesen, zowel naturel of gemarineerd. Let op: verse spiesen worden dagvers geprikt en hebben 1 extra besteldag.

Gemak op de bbq

Groot vlees op de barbecue langzaam garen op lage temperatuur is ontzettend smaakvol. Als je er de tijd en ruimte niet voor hebt, heeft Christoffels een mooi assortiment aan langzaam gegaarde producten. Met onder andere shortribs met 1 en 3 ribs, brisket, gegaarde poussins en onze nieuwste spare ribs, Chrissy's ribs.

 61220-chimichurri-van-tomaat-600.jpg bbq-saus-600.jpg

Sauzen en bijgerechten

Nieuw in het assortiment zijn de sauzen van Grate goods, allemaal geïnspireerd op Amerikaanse recepten. Wim en Rene lanceerden het merk in 2015 vanuit hun passie voor de barbecue. In eigen productie maken zij de lekkerste BBQ sauzen zoals de Memphis Sweet & de Gilroy Garlic.

Ook nieuw in het Christoffels assortiment is de Chimmichurrie van tomaat. Deze salsa krijg je in Zuid Amerika bijna altijd bij je steak.

 

BBQ assortiment 2020

 

Kijk voor het complete barbecue assortiment in het bestelsysteem InOne. Heb je vragen over producten neem dan contact op met de afdeling verkoop.

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden