en
Menu

VersAcademie: 18 november bezoek aan de Meester-Affineurs

Maak kennis met deze bijzondere Nederlandse kaas leverancier in Rhenen. Ze openen hun deuren voor ons. Ga je mee?

Wat en wanneer

  • Maandag 18 november
  • Ontvangst om 10.00 uur
  • Bezoek bij één van hun veehouders
  • Rondleiding kaasmakerij & affinage
  • Proeverij melk
  • Afsluiting met een kaasplank
  • Einde 12.00 uur
  • Locatie: we starten bij boerderij de Hooilanden
  • Adres: Slagsteen 20, Bennekom

Voor wie

  • Voor leergierige koks die meer over het verwerken van versproducten willen leren.
  • Voor horecaondernemers en chefkoks die hun medewerkers willen laten bijscholen.
  • Een leerzame en leuke ervaring voor iedereen die met verse producten werkt.

Deelname en resultaat

  • Deelname is gratis voor klanten van Driessen Food. Meld je aan voor vrijdag 8 november en vol = vol.
  • Max. 2 personen per zaak.
  • Kleine groep deelnemers dus veel aandacht voor persoonlijke begeleiding.
  • Met de opgedane kennis kunnen koks gerichter inkopen op seizoenen, kwaliteitseisen beter bepalen en hebben ze meer kennis van het werken met wild & gevogelte.

Ja, ik meld mij direct aan!

Vergroot je kennis met de Driessen Food VersAcademie

Met de VersAcademie nemen onze specialisten je mee langs alle versgroepen. Je gaat zelf aan de slag met vis fileren en vlees uitsnijden. Vergroot je kennis over de seizoenen, herkomst en kwaliteitseisen in vers. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.

  • Uitsnijden van vis en vlees
  • De herkomst en seizoenen van vis, vlees, agf en zuivel
  • Ambachtelijke en vernieuwende kaas en zuivelproducten
  • Ontmoet de producenten van de producten waar je dagelijks mee werkt

Extra scholing voor keukenpersoneel

Het werven en behouden van goed personeel blijft een uitdaging. Om chefs en horecaondernemers hierbij te ondersteunen hebben we de Driessen Food VersAcademie opgericht. Een serie van demo’s om de kennis op versgebied bij te spijkeren. Koks leren onder andere snijvaardigheden op vis en vlees, alles over herkomst en seizoenen. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.

Pas gebeurd en meer...

bobbi-s-rode-mul-4-.jpg

Van het seizoen: Ode aan de rode mul

40-1.jpg

Event: VIS aan de singel

ree-in-veld.jpg

Van het seizoen: Zomerwild op de kaart

61.jpg

Van het seizoen: Volop kreeft verkrijgbaar