en
Menu

Gemak: Christoffels ambachtelijke verse friet

Gemak in de keuken

Ambachtelijke verse friet in enkele minuten. De friet van Christoffels wordt dagelijks vers gesneden en voorgebakken, zonder toevoegingen. De kwaliteit van zelfgemaakte verse friet, maar dan zonder dat jou dat extra tijd kost. Dagvers gemaakt van de beste aardappels.

Friet zoals friet bedoeld is

Onze frietmakers gebruiken de beste aardappel van het moment en dat is de Agria of een gerelateerde aardappel. Omdat die qua smaak, geur en kleur de lekkerste friet oplevert. De aardappel worden simpelweg gewassen, geschrapt, gesneden, gebakken en terug gekoeld.De friet wordt voorgebakken in een speciaal ontwikkelde plantaardige olie die de pure aardappelsmaak volledig tot zijn recht laat komen. De friet is verkrijgbaar met schil in een dikte van 12 mm.

Het perfecte frietje

Is goudbruin gebakken, blijft krokant, met een zachte smeuïge puree van binnen. Ons advies is afbakken op 175 graden 4 tot 5 minuten. Maak van frites een (bij)gerecht waar je gasten voor terugkomen.

Wil je meer weten over onze friet, klik hier.

Pas gebeurd en meer...

52.jpg

Nieuws: Een dag in de groentesnijderij

20.jpg

Event: Restaurant De Machinist Rotterdam wint hamburgerbattle Driessen Food Festival

16.jpg

Gemak: Christoffels in de keuken - Galadiner Make-A-Wish

54.jpg

Van het seizoen: januari