en
Menu

Van het seizoen: Hollandse asperges, weer of geen weer

De officiële opening van het aspergeseizoen is zoals elk jaar, de tweede donderdag van april en duurt tot uiterlijk 24 juni, op St.Jansdag. Maar de eerste asperges zijn al weer gestoken. We werken uitsluitend met AA 1 kwaliteit en bieden ook geschilde asperges uit onze eigen snijderij.

Direct van het land

Onze asperges komen van het bedrijf Teboza. De basis voor het huidige bedrijf werd in de jaren na de Tweede Wereldoorlog al gelegd door Lodewijk Teeuwen. Inmiddels beheert de derde generatie
het bedrijf. Teboza is betrokken bij de ontwikkeling van nieuwe aspergerassen, de teelt en verkoop van aspergeplanten en de teelt en verkoop van verse asperges. Asperges telen doen zij niet alleen, maar samen met een aantal geselecteerde telers. Deze bedrijven telen op traditionele, duurzame en biologische wijze.

Door de krachten te bundelen met geselecteerde aspergetelers, zijn zij in staat kwalitatief hoogwaardige en op en top verse asperges te leveren. De asperges worden in de juiste klassenverdeeld. Dit gebeurt op dikte, kleur, rechtheid en andere oneffenheden. De superieure kwaliteit (AA; 20-28mm en A; 16-20mm) Kortom: onze asperges
komen direct van het land en zijn gestoken van de beste aspergevelden.

Geschilde asperges

We hebben een asperge-schilmachine waardoor je altijd van de beste kwaliteit geschilde asperges AA 1 uit kan gaan. Als je tijdig bestelt kun je de volgende dag al je geschilde asperges uitgeleverd krijgen.

Producten en prijzen

We werken met dagprijzen. Deze staan in inONE.
Zodra de aanvoer van asperges constant is, zullen wij je actief informeren over de dagprijs van de ongeschilde asperges AA 1.

1302 Asperges wit AA

1297 Asperges AA I, geschild

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden