Nieuw: Introductie Christoffels convenience producten

Meer tijd voor creativiteit

De Driessen familie breidt uit! Op 10 september is tijdens het Driessen Food Festival onze nieuwe lijn Christoffels gelanceerd. Deze lijn van convenience producten ondersteunt de keuken op de momenten dat tijd en ruimte hard nodig is. Van langzaam gegaarde runder brisket tot sous vide chioggia bieten, maar ook soepen, sauzen en salades. Het volledige assortiment vind je hier

bouillabaisse-web.jpg

Ook bij tekort aan personeel

In steeds meer horecakeukens is minder tijd om bepaalde (vlees)producten de bereidingstijd te geven die het nodig heeft. Mankracht of kennis ontbreekt om specifieke bereidingstechnieken toe te passen. Een mooi gegaard stuk vlees kost tijd. En ruimte, want je hebt zo een paar uur je oven/josper/egg in gebruik. Die je gedurende die tijd niet voor andere bereidingen kunt gebruiken. Christoffels zorgt voor efficientie en ruimte in de keuken. Zodat er meer tijd overblijft om je gasten te verrassen.

carpaccio-web.jpg

Het afmaken doe je zelf

De specialiteiten van Christoffels vormen de basis. Ze zijn op smaak, maar bieden nog genoeg vrijheid om je eigen signatuur aan je gerechten te geven.

Meer bereidingen, minder personeelskosten

Een lijn met soepen, fonds en sauzen mag niet ontbreken aan een ontzorgend assortiment. De soepen en fonds vormen echt een basis waar je nog alle kanten mee op kunt. Met de sauzen die we hebben geselecteerd op hun hoge kwaliteit maak je in een handomdraai een mooie dressing of marinade.

chefkok-web.jpg

christoffels-assortiment-web-jpg.jpg

Pas gebeurd en meer...

img105-2.jpeg

Seizoen: Rouleau van fazant

header-artikel-versacademie-live-november-2020.jpg

Nieuws: Livestream: take away editie

15.jpg

Seizoen: Goed voorbereid het wildseizoen in

header-artikel-versacademie-live-2020-klein-2.jpg

Nieuwsbericht: VERS ACADEMIE: WILD EN VIS