en
Menu

Nieuwsbericht: Kiers versterkt team Driessen Food

Bunnik - Per 1 maart aanstaande komt Gertjan Kiers, alias Demoslager, het team van Driessen Food versterken. Met de komst van Kiers geeft het familiebedrijf de productgroep vlees een flinke boost en zijn zij klaar voor de toekomst, waarin het ambacht centraal blijft staan. Op 17 februari werd Gertjan officieel geïntroduceerd.

‘De komst van Kiers is een geweldige aanvulling op ons team’, aldus Christiaan Driessen, directeur van Driessen Food. ‘Ambacht heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld binnen ons bedrijf en dat blijven wij doortrekken. Gertjan is een autoriteit op vleesgebied en dat is precies wat wij per versgroep voor de klant willen zijn.’

Jus over het vlees

Driessen Food is met de versgroepen vlees, vis, agf en zuivel een totaalpartner voor de gastronomie. Binnen elk segment staat er een versspecialist aan het hoofd. ‘Wij bieden een mooi vleesassortiment, waar ook wild en gevogelte onder vallen’, vervolgt Christiaan. ‘Maar het kan altijd beter. Gertjan zal de jus over het vlees toevoegen door nog meer de diepte in te gaan. Hij staat net als Driessen Food voor ambacht en past goed bij onze organisatie. We zijn een ondernemende en pure club en zijn niet bang om een risico te nemen wat uitbreiding betreft om onze klanten nog meer te kunnen bieden.’

Visie en ambities

Gertjan Kiers: ‘Mijn besluit om bij Driesen Food aan de slag te gaan heb ik weloverwogen genomen. Het is een betrouwbaar bedrijf dat open staat voor de toekomst, dat past 100 procent bij mijn visie en ambities. Als gezicht van de productgroep vlees bieden zij mij de mogelijkheid om net die stap verder te gaan die ik wilde maken. Ik ben nu eenmaal het liefst met vlees bezig op een zo breed mogelijk vlak, daar krijg ik nu de kans voor.’

Bredere doelgroep

‘Driessen Food kijkt vooruit en ze vinden het belangrijk om te weten waar binnen de doelgroep behoefte aan is. Ik zie het als een uitdaging daarin mee te denken en dit door te voeren in het assortiment. Door het assortiment binnen de productgroep vlees naar een nog hoger niveau te tillen kunnen we een nog bredere doelgroep van dienst zijn. Als chef slager van Driessen Food wil ik dit zo breed mogelijk doortrekken. Op het gebied van de inkoop en verkoop, maar ook door het goed aansturen en trainen van de slagers en door kennis te delen met de klanten. Daarnaast zal ik mij samen met culinair adviseur Cor van Dusschoten gaan bezighouden met productontwikkeling voor Christoffels, de lijn ambachtelijke convenience producten van Driessen Food. Een geweldig alternatief wat de keukenbrigade veel tijd bespaart met de mise en place. Met het huidige personeelsgebrek wat momenteel in de gastronomie speelt zijn we daarmee klaar voor de toekomst.’

Vlees met een verhaal

‘Naast leidinggevende vormt Gertjan ook een brug tussen onze accountmanagers en de klant’, vult Christiaan aan. ‘We willen hem voor onze VersAcademie inzetten en op het gebied van marketing. We verkopen vlees met een verhaal en met de komst van Gertjan kunnen we dat verhaal nog beter vertellen. Hierdoor geven wij onze productgroep vlees een enorme boost en wordt ons totaalpakket nog sterker.’

Over Gertjan Kiers

Gertjan Kiers, alias Demoslager, is een geboren slager met een zeer brede kennis van vlees. Hij deelt deze passie regelmatig tijdens workshops, al dan niet in combinatie met een proeverij. Gertjan is trots op zijn ambacht en voert dit met verve uit. Een ambachtelijk vak mag tenslotte gezien en geproefd worden! Als gastdocent helpt hij bij het begeleiden van jongeren om de top van de gastronomie te bereiken.

Contactinformatie:

Susanne van Waas, Marketing en communicatiemanager van Driessen Food, Tel: +31 6 50 010 046, Mail: s.van.waas@driessenfood.nl

beeld-website-17-feb.jpg

Fotobijschriften:

  • (header) Christiaan Driessen (Directeur), Ronald Driessen (Directeur), Gerhard Frijling (Directeur) en Gertjan Kiers (Vleesspecialist) van Driessen Food geven elkaar een alternatieve handdruk.
  • Welkomstwoord Christiaan Driessen (Directeur)
  • Gertjan Kiers aan het werk
  • Goedkeuring van Gertjan Kiers werk door Ronald Driessen (Directeur)
  • Cor van Dusschoten (culinair adviseur) serveert mooie gerechten 

Pas gebeurd en meer...

mosselen-2019-1100px.jpg

Van het seizoen: Zeeuwse bodemcultuur mosselen

29.jpg

Keukenpraat: Chef Richard Kloek over Figi 2.0

news-overview-vis-van-kop-tot-graat-680px.jpg

Event: Vis, van kop tot graat

19.jpg

Van het seizoen: Hollandse wilde eend kan weer op de kaart!