en
Menu

Op pad: Kingfish & zeewier safari

Zeeland: de plek waar Nederlands mooiste zee- en visproducten vandaan komen. Op maandag 8 juli nemen we jullie mee naar een aantal vooruitstrevende en duurzame bedrijven in Zeeland.

Kingfish Zeeland

We starten bij de prijswinnende Kingfish kwekerij waar de Nederlandse yellowtail wordt gekweekt. Een duurzaam en kwalitatief vergelijkbaar alternatief voor de wilde yellowtail.

Adri & Zoon

Vervolgens brengen we een bezoek aan onze leverancier Adri & Zoon die op dat moment net verhuisd is naar hun nieuwe pand. Daar gaan we o.a. zelf aan de slag met de Kingfish en met.. zeewier!

Zeewier safari

De tour door Zeeland sluiten we af bij Jan van de Zeeuwse Zeewierhandel. We gaan het water in en zelf zeewier oogsten. Dit doen we aan het einde van de dag omdat het dan laag water is.

Deelname

  • Voor leergierige koks en horecaondernemers die meer over de herkomst en het verwerking van versproducten willen leren.
  • En klant zijn van Driessen Food.
  • Meld je aan voor vrijdag 28 juni en vol = vol.

Meld je aan!

Of neem contact op voor meer informatie

Pas gebeurd en meer...

christoffels-doperwten-munt-soep-bovenaf.jpg

Van het seizoen: Het voorjaar in met Christoffels

lam.jpg

Van het seizoen: Lamsvlees

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?