Kijkje achter de schermen bij: de Sashi beef ambassadeurs

Een kijkje in de keuken bij onze Sashi ambassadeurs David van den Gevel, Ingenhousz Breda en Vincent van Oyen van Cusco Uden.

David van de Gevel, Ingenhousz

chefkok-ingenszhouse.jpg

David: "De voornaamste reden voor het werken met Sashi vlees is de marmering en de kanten waarmee je op kan. Het vlees is door de vetmarmering van erg hoge kwaliteit en kan op diverse manieren worden bereid."

Picanha Sashi choco

David heeft voor ons een prachtig gerecht gemaakt van dungesneden Sashi choco picanha met o.a croissants van aardappel. Sous vide gegaard en licht aangebraden.

picanha-gerecht-ingenhousz.jpg

Vincent van Oyen, Cusco

chefkok-vincent-van-oyen-cusco.jpg

Vincent wil alleen de beste steaks op zijn menukaart hebben staan en werkt graag met de juiste kwaliteit vlees. Voornamelijk de picanha en ribeye zijn bestsellers. ''Wij hadden pas geleden een stel op het terras waarbij de man geen stukje mocht proeven van de Sashi ribeye van zijn vrouw. Die avond was het voor ons duidelijk dat dit de juiste kwaliteit is'''.

churrasco-cusco.jpg

Argentijns restaurant Cusco gebruikt voornamelijk de Josper bij de bereiding van de beste steaks of churrasco's.

josper-cusco.jpg       sashi-grill-churrasco.jpg

Direct aan de slag met Sashi vlees

6701 Rund cote de boeuf Nordic Sashi
6704 Rund entrecote Nordic Sashi
6702 Rund ribeye Nordic Sashi
6703 Rund picanha Nordic Sashi
6971 Rund picanha Nordic Sashi choco

 

Meer over Sashi beef

 

Pas gebeurd en meer...

53.jpg

Nieuws: Wildseizoen

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Maatwerk in vers

header-sashi.jpg

Kijkje achter de schermen bij: de Sashi beef ambassadeurs

header-excursie.jpg

Excursie: Wim Maes en Eurotoques