Nieuws: Uitnodiging cressperience

Samen met Koppert Cress bieden we jou en je team de kans deel te nemen aan de live Cressperience op donderdag 8 april van 10.00 - 12.00 uur.

Niet alleen proef, experimenteer en ontdek je samen met Eric Miete, culinair adviseur van Koppert Cress wat de natuur te bieden heeft, maar ook onze chefslager Gertjan Kiers zal aanwezig zijn om je kennis te vergroten over het lamsvlees. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.

Gratis proefpakket

Vooraf ontvang je van ons de Cressperience box voor 5 personen. Naast dat deze een ruime selectie van acht Cressen en veertien Specialties uit het Koppert Cress assortiment bevat voegen wij er een aantal lamsproducten aan toe.

Ook zit in deze box een poster en een pipet met; Oyster Leaves poeder, Kaffir Lime Leaves poeder en Shiso Purple Vinegar.

Ben jij erbij?

Je kan je eenvoudig aanmelden door een mail te sturen naar marketing@driessenfood.nl. Tot uiterlijk 2 april kun je je aanmelden maar wacht niet te lang want het aantal plaatsen is beperkt.

Pas gebeurd en meer...

img-6327.jpg

Seizoen: Direct van het land

wilheminapark2-kl-1.jpg

Van het seizoen: Ode aan de Heilbot

team2.jpg

Van het seizoen: Ode aan de Wester Ross zalm

cresperience-template-2.jpg

Nieuws: Uitnodiging cressperience