en
Menu

Van het seizoen: Valentijnsmenu

Op 14 februari wordt de liefde gevierd. Of het nou gaat om kalverliefde, een scharrel of de ware liefde we hebben een aantal toepasselijke producten geselecteerd om je te inspireren.

Vlees & gevogelte

We hebben prachtige stukken vlees om te delen zoals cote de veau (kalfsvlees), cote de boeuf of een chateaubriand (middenstuk ossenhaas) maar ook mooie ribeye's. Op zoek naar iets van gevogelte, denk dan aan onze scharrel kip.

gert-valentijn.jpg

Christoffels

Rood is de kleur van de liefde, we hebben in ons Christoffels assortiment een mooie carpaccio van rode biet of een hele kalfsmuis gegaard voor Vitello. Kant en klare producten. Daardoor is er meer ruimte voor de focus op het afmaken van het gerecht.

ffchefkok-klein.jpg

AGF

Ook dit jaar kunnen wij speciaal voor Valentijnsdag hele mooie eetbare rozen in verschillende kleuren leveren. Heb je daar interesse in, neem dan contact op met onze verkoopafdeling of met je account manager. Dit kan namelijk alleen op bestelling.

eetbare-rozen.jpg

Vis

Valentijnsdag met verleidelijke lekkere oesters. De perfecte combinatie voor een avond vol liefde en passie! Maar natuurlijk ook de Skrei, het ultieme ingrediënt voor het Valentijnsmenu. Skrei wordt ook wel de Casanova van de zee genoemd.

Skrei is een seizoensproduct, verkrijgbaar van januari tot en met maart. Deze winterkabeljauw heeft witter en steviger visvlees dan de ‘gewone’ kabeljauw. Skrei is in Noorwegen wat de ‘Hollandse nieuwe’ voor Nederland is. Skrei wordt verkregen door duurzame visvangst, is van hoge kwaliteit én ook goed betaalbaar.

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden