en
Menu

Nieuw: Veganistische kaas-alternatieven voor Gouda, cheddar en mozzarella

Wijngaard Kaas introduceert, in samenwerking met Boermarke, een nieuwe vegan productlijn voor de horeca en groothandel.

Wat maakt deze lijn anders dan andere op de markt?
In de horeca wordt kaas veel gesmolten toegepast, bijvoorbeeld op een tosti, pizza en/of op oven gerechten. Daarom lag de focus tijdens de ontwikkeling van deze kazen voornamelijk op de smelt-eigenschappen en dit is uitvoerig getest door verschillende horeca-professionals. Op basis van deze testen was de conclusie dat deze kaas-alternatieven beter smelten dan bestaande alternatieven.

Naast dat de kazen uitstekend smelten hebben ze ook nog een bijzonder goede smaak. Ze zijn onder andere geschikt als broodbeleg, smaakt goed door een salade of gesmolten op een burger, gegrilde sandwich of pizza.

Al deze producten zijn 100% plantaardig en bevatten geen dierlijke producten. Kokosolie, water en zetmeel zijn de belangrijkste bestanddelen van de kaas-alternatieven. Deze lijn producten zijn uitsluitend verkrijgbaar in food-service.

Art.nr. 766 Vegan plakjes kaas, verpakt per 8 stuks

Art.nr. 765 Vegan plakjes cheddar, verpakt per 8 stuks

Art.nr. 767 Vegan mozzarella rasp, 1 kilo

Art.nr. 768 Vegan kaas geraspt, 1 kilo

Pas gebeurd en meer...

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Maatwerk in vers

vuelta-3.jpg

Nieuws: Leveringen tijdens La Vuelta

header-sashi.jpg

Kijkje achter de schermen bij: de Sashi beef ambassadeurs

header-excursie.jpg

Excursie: Wim Maes en Eurotoques