en
Menu

Nieuwsbericht: VERS ACADEMIE: WILD EN VIS

Maandag 28 september vertellen onze versspecialisten Gertjan Kiers en Lucas Kramer via een livestream je alles over vis en wild. Michiel Heintz accountmanager en tevens ook jager neemt je mee in de wereld van de jacht. Daarnaast bereiden de chef-koks Andre van Doorn en Ollie Schuiling een verrassend gerecht.

Laat je verrassen en inspireren en neem deel aan deze workshops. Je kan ze volgen op Youtube.

Wild: https://youtu.be/TrH_IPS-rmY
Vis: https://youtu.be/izkBYKnHIUA

 

Lees meer

 

Pas gebeurd en meer...

15.jpg

Seizoen: Goed voorbereid het wildseizoen in

header-artikel-versacademie-live-2020-klein-2.jpg

Nieuwsbericht: VERS ACADEMIE: WILD EN VIS

foto-voor-template.jpg

Ode aan: coquille Rockefeller

lucas-kramer-met-directie-website.png

Nieuwsbericht: Lucas Kramer versterkt team Driessen Food