en
Menu

Nieuwsbericht: We staan voor je klaar!

De afgelopen dagen zijn ook wij druk bezig geweest om te bekijken hoe we elkaar het beste kunnen helpen in deze vreemde tijd. Om ons assortiment goed te kunnen blijven leveren, zijn we helaas genoodzaakt om onze dienstverlening aan te passen.

Leveringen

We gaan drie leverdagen hanteren. We verwachten een dag van te voren voor 12.00 uur je bestelling. Het volgende bel- en leverschema hanteren wij:

 
Dinsdag leveren - bestellen maandag voor 12.00 uur
Donderdag leveren - bestellen woensdag voor 12.00 uur
Zaterdag leveren - bestellen vrijdag voor 12.00 uur
 

Assortiment bestellen

We hebben een beperkt assortiment beschikbaar om de kwaliteit en de continuïteit te kunnen waarborgen. In overleg met elkaar kunnen we dit aanpassen.

Vanaf donderdag 19 maart wordt ons bestelsysteem InOne daarom tijdelijk dichtgezet en bespreken we jouw bestelling graag telefonisch. We proberen contact met je op te nemen in de ochtend, maar uiteraard kan je ook zelf bellen naar 030 - 3070001 of je kan een terugbelverzoek mailen naar bestel@driessenfood.nl.
 
Als laatste willen we je veel succes en sterkte toewensen. We hopen dat je gezondheid zo min mogelijk op de proef wordt gesteld en dat we elkaar nu, indien je open blijft, maar ook straks kunnen helpen. We staan voor je klaar!

Team Driessen Food

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden