en
Menu

Nieuws: Wildseizoen

15 oktober is voor veel restaurants de start van het wildseizoen. Vanaf die datum mag er ook weer op fazant en haas worden gejaagd.

Wild heeft vaak een traditioneel karakter met een bewerkelijk en duur imago. Dat is zonde, want met het vlees is zoveel moois te bereiden en door slim te combineren kunnen gerechten betaalbaar worden gehouden. Zeker nu het vlees steeds duurder wordt.

Wil je meer informatie over het gebruik van wild, de herkomst of heb je specifieke wensen? Neem dan contact met je accountmanager of de afdeling verkoop op 030-3070001.

Meer over wild

 

Pas gebeurd en meer...

rabarber-kl-1.jpeg

Van het seizoen: Rabarber

asperges-teboza-hand.jpg

Van het seizoen: Hollandse asperges, weer of geen weer

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Maatwerk in vers

gesneden-agf-kl-1.jpeg

Een kijkje achter de schermen bij: de groentesnijderij