en
Menu

Pas gebeurd en meer...

16.jpg

Gemak: Christoffels in de keuken - Galadiner Make-A-Wish

De producten van Christoffels lenen zich uitstekend voor grote partijen. Met de perfect voorbereide ... Lees meer
15.jpg

Seizoen: Het wildseizoen staat weer voor de deur

Traditie Driessen heeft sinds 1899 een traditie met wild. Het fundament van het bedrijf is hierop g ... Lees meer
img-9965-hert-uitbenen.jpg

VersAcademie: Workshop wild & gevogelte

Op 7 oktober leren onze slagers je in een ochtend alles over wild & gevogelte en de verwerking e ... Lees meer
groenten-sous-vide-3x.jpg

Nieuws: Christoffels najaarsassortiment

Speciaal voor het najaar en het wildseizoen hebben we bij Driessen Food een selectie aan nieuwe Chri ... Lees meer
bobbi-s-rode-mul-4-.jpg

Van het seizoen: Ode aan de rode mul

Timo Kok van Bobbi’s Bar in Breda brengt een ode aan de rode mul die hij een Aziatisch tintje ... Lees meer
ree-in-veld.jpg

Van het seizoen: Zomerwild op de kaart

Het traditionele wildseizoen start op 15 oktober, dan is de jacht op de meest bejaagbare Nederlandse ... Lees meer
ode-aan-de-kingfish-bentinck-kingfisch-gerecht-header.jpg

Ode aan: De Dutch Yellowtail Kingfish

Tommy Janssen van restaurant Bentinck in Amerongen brengt een ode aan de Dutch Yellowtail ... Lees meer
mosselen-2019-1100px.jpg

Van het seizoen: Zeeuwse bodemcultuur mosselen

Het mosselseizoen start doorgaans begin juli en is afhankelijk van de conditie van de mosselen. Pas ... Lees meer
zalm-specialiteiten-680px-3.jpg

Nieuws: Zalmspecialiteiten van Christoffels

Bij zalm denk je al gauw aan gerookte zalm, maar met deze heerlijke vis kun je vele smaken combinere ... Lees meer