en
Menu

Pas gebeurd en meer...

6.jpg

Van het seizoen: Ode aan de koolvis

Robert Hartelman van restaurant Cèpes in Otterlo brengt een ode aan de koolvis die hij com ... Lees meer

7.jpg

Nieuw: Proef de lente

Het is weer lente! Dit jaar zijn we nog eerder verrast met het mooie weer. Deze nieuwe producten ... Lees meer

8.jpg

Van het seizoen: Ode aan de skrei

Bas Hoog van Glaswerk in Den Haag brengt een ode aan de ... Lees meer

9-2.jpg

Van het seizoen: Noorse skrei

Het seizoen van de skrei kabeljauw is van start gegaan. 1 keer per jaar trekken ze naar de Lofote ... Lees meer

10.jpg

Nieuws: VersAcademie weer van start

Na het succes van de VersAcademie in 2018, gaan we in 2019 door met een nieuwe reeks workshops do ... Lees meer

11.jpg

Nieuws: Bezoek ons op de Horecava

Ook dit jaar is Driessen Food weer van de partij op de Horecava RAI Amsterdam van 7 t/m 10 januar ... Lees meer

12.jpg

Van het seizoen: Ode aan de zeebars

Rens Groters van Metro City Kitchen in Utrecht brengt een ode aan de zeebaars die hij combineert ... Lees meer

13.png

Van het seizoen: Ode aan de rog

Rog in de keuken
De rog wordt in o.m. in de Noordzee gevangen als bijvangst ... Lees meer

14.jpg

Van het seizoen: Ode aan de zeeduivel

Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam brengt een ode aan de zeeduivel en combineert deze ... Lees meer