en
Menu

Pas gebeurd en meer...

53.jpg

Nieuws: Wildseizoen

15 oktober is voor veel restaurants de start van het wildseizoen. Vanaf die datum mag er ook weer op ... Lees meer
header-sashi.jpg

Kijkje achter de schermen bij: de Sashi beef ambassadeurs

Een kijkje in de keuken bij onze Sashi ambassadeurs David van den Gevel, Ingenhousz Breda en Vincent ... Lees meer
header-excursie.jpg

Excursie: Wim Maes en Eurotoques

EXCURSIE Maandag was de excursie naar Cook and Herb Kruidenwereld! Met een enthousiaste groep klante ... Lees meer
image00003-kl.jpeg

Van het seizoen: Ode aan de kweektarbot

John Stoffers van restaurant First in Zeist brengt een ode aan de kweektarbot De afgelopen jaren is ... Lees meer
64.jpg

Kijkje achter de schermen bij: de zuivelafdeling

We zijn weer terug! Dit keer deden we een rondje op de zuivelafdeling met onze zuivelspecialist Denn ... Lees meer
vegan-assortiment.jpg

Nieuw: Veganistische kaas-alternatieven voor Gouda, cheddar en mozzarella

Wijngaard Kaas introduceert, in samenwerking met Boermarke, een nieuwe vegan productlijn voor de hor ... Lees meer
groenten-sous-vide-3x-680px-2.jpg

Inspiratie: Vegetarisch

Plantaardig, vegetarisch, vegan het zijn termen die niet meer weg te denken zijn. De tijd dat vegeta ... Lees meer
foto-2.jpg

Nieuws: Driessen Food integreert Egro, PIER24 en Terre & Mer

Per 31 januari 2022 integreren wij vleesleverancier Egro,visleverancier PIER24 en webwinkel Terre &a ... Lees meer
kerstheader-1-1200-px.jpg

Kerstgroet: Fijne dagen & een succesvol, vooral beter 2022!

Het is jammer dat we in dit bewogen jaar weer afsluiten met een lockdown. Desalniettemin hebben we w ... Lees meer