en
Menu

Pas gebeurd en meer...

gesneden-agf-kl-1.jpeg

Een kijkje achter de schermen bij: de groentesnijderij

Al meer dan 7 jaar snijdt Driessen Food groenten in eigen huis. Onze vakmensen werken met de moderns ... Lees meer
df-badhu-gerecht-2.-feb-20.jpg

Van het seizoen: Ode aan de roodbaars

Op dit moment komt onze roodbaars voornamelijk uit de wateren rond IJsland en Noorwegen. Hij behoort ... Lees meer
template-met-tekst.jpg

Van het seizoen: Valentijnsmenu

Op 14 februari wordt de liefde gevierd. Of het nou gaat om kalverliefde, een scharrel of de ware lie ... Lees meer
happy-new-year-kl.jpg

Van het seizoen: Beste wensen!

Bedankt voor 't vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Dit jaar staan we natu ... Lees meer
53.jpg

Nieuws: Wildseizoen

15 oktober is voor veel restaurants de start van het wildseizoen. Vanaf die datum mag er ook weer op ... Lees meer
header-sashi.jpg

Kijkje achter de schermen bij: de Sashi beef ambassadeurs

Een kijkje in de keuken bij onze Sashi ambassadeurs David van den Gevel, Ingenhousz Breda en Vincent ... Lees meer
header-excursie.jpg

Excursie: Wim Maes en Eurotoques

EXCURSIE Maandag was de excursie naar Cook and Herb Kruidenwereld! Met een enthousiaste groep klante ... Lees meer
image00003-kl.jpeg

Van het seizoen: Ode aan de kweektarbot

John Stoffers van restaurant First in Zeist brengt een ode aan de kweektarbot De afgelopen jaren is ... Lees meer
64.jpg

Kijkje achter de schermen bij: de zuivelafdeling

We zijn weer terug! Dit keer deden we een rondje op de zuivelafdeling met onze zuivelspecialist Denn ... Lees meer