en
Menu

Pas gebeurd en meer...

ode-aan-de-kingfish-bentinck-kingfisch-gerecht-header.jpg

Ode aan: De Dutch Yellowtail Kingfish

Tommy Janssen van restaurant Bentinck in Amerongen brengt een ode aan de Dutch Yellowtail ... Lees meer
mosselen-2019-1100px.jpg

Van het seizoen: Zeeuwse bodemcultuur mosselen

Het mosselseizoen start doorgaans begin juli en is afhankelijk van de conditie van de mosselen. Pas ... Lees meer
zalm-specialiteiten-680px-3.jpg

Nieuws: Zalmspecialiteiten van Christoffels

Bij zalm denk je al gauw aan gerookte zalm, maar met deze heerlijke vis kun je vele smaken combinere ... Lees meer
1.jpg

Van het seizoen: Ode aan de sardine

Giuseppe Lo Presti van La Pizza in Rotterdam brengt een ode aan de sardine die hij verwerkt in een S ... Lees meer
2.jpg

Op pad: Kingfish & zeewier safari

Zeeland: de plek waar Nederlands mooiste zee- en visproducten vandaan komen. Op maandag 8 juli nemen ... Lees meer
3.jpg

Nieuws: BBQ trends & inspiratie

Barbecueën doen we het liefst jaarrond. Daarbij hoort een eigentijds aanbod van bbq producten. ... Lees meer
news-overview-asperge-in-het-seizoen-680px.jpg

Van het seizoen: Hollandse asperges, nog nooit zo vroeg!

Het aspergeseizoen is begonnen. Dit jaar uitzonderlijk vroeg mede door het mooie weer van februari. ... Lees meer
5.jpg

Van het seizoen: Texelaar zuiglam

We hebben ze weer, de eerste zuiglammeren. Onze zuiglammeren van het ras Texelaar komen uit de Achte ... Lees meer
6.jpg

Van het seizoen: Ode aan de koolvis

Robert Hartelman van restaurant Cèpes in Otterlo brengt een ode aan de koolvis die hij combin ... Lees meer