en
Menu

Pas gebeurd en meer...

vegan-assortiment.jpg

Nieuw: Veganistische kaas-alternatieven voor Gouda, cheddar en mozzarella

Wijngaard Kaas introduceert, in samenwerking met Boermarke, een nieuwe vegan productlijn voor de hor ... Lees meer
groenten-sous-vide-3x-680px-2.jpg

Inspiratie: Vegetarisch

Plantaardig, vegetarisch, vegan het zijn termen die niet meer weg te denken zijn. De tijd dat vegeta ... Lees meer
foto-2.jpg

Nieuws: Driessen Food integreert Egro, PIER24 en Terre & Mer

Per 31 januari 2022 integreren wij vleesleverancier Egro,visleverancier PIER24 en webwinkel Terre &a ... Lees meer
kerstheader-1-1200-px.jpg

Kerstgroet: Fijne dagen & een succesvol, vooral beter 2022!

Het is jammer dat we in dit bewogen jaar weer afsluiten met een lockdown. Desalniettemin hebben we w ... Lees meer
bij-teus-martin-en-hanke-bewerkt.jpg

Van het seizoen: Ode aan de langoustine

Martin Rotteveel van restaurant Bij Teus in Houten brengt een ode aan de langoustine Langoustine, h ... Lees meer
header-crop-2-def.jpg

Van het seizoen: Ode aan de griet

Charly de Wijs van restaurant Chef aan de Werf in Hilversum brengt een ode aan de griet. Griet: de ... Lees meer
img-6327.jpg

Seizoen: Direct van het land

Al ruim 35 jaar wordt er op Biologische Tuinderij 'de WAOG' in Neer op ecologische wijze een breed a ... Lees meer
wilheminapark2-kl-1.jpg

Van het seizoen: Ode aan de Heilbot

Bart Bootsma van restaurant Wilhelminapark Utrecht brengt een ode aan de heilbot Heilbot: gigant on ... Lees meer
team2.jpg

Van het seizoen: Ode aan de Wester Ross zalm

David van de Gevel van Ingenhousz Breda brengt een ode aan de Wester Ross zalm David: “Het ve ... Lees meer