en
Menu

Pas gebeurd en meer...

cresperience-template-2.jpg

Nieuws: Uitnodiging cressperience

Samen met Koppert Cress bieden we jou en je team de kans deel te nemen aan de live Cressperience op ... Lees meer
zeeduivel-kop.jpg

Van het seizoen: Ode aan de zeeduivel

Frank Bakkenes van restaurant Bentinck in Amerongen brengt een ode aan de zeeduivel. Zeeduivel, lot ... Lees meer
koppert-cress.jpg

Vlog: Bij Koppert Cress

In deze zesde vlog maakten we spontaan een stop bij onze leverancier Koppert Cress. Job Struijk had ... Lees meer
restaurant-leen-explore-utrecht-4.jpg

Kijkje achter de schermen bij: restaurant LE:EN

Deze keer nemen we een kijkje achter de schermen bij restaurant LE:EN in Utrecht. Een prachtige indu ... Lees meer
dji-20210119-114537-505.jpg

Seizoen: Skrei, het ultieme ingrediënt voor het Valentijnsmenu.

Skrei, de winterkabeljauw wordt ook wel de Casanova van de zee genoemd. Ten eerste leggen ze een gro ... Lees meer
gert-jan.jpg

Nieuws: Kijkje achter de schermen

Een kijkje achter de schermen bij Driessen Food. Wekelijks proberen we langs onze afdelingen ... Lees meer
img105-2.jpeg

Seizoen: Rouleau van fazant

Wat vind jij van deze mooie fazantrouleau gevuld met zuurkool & cranberries? Dit jaar een item i ... Lees meer
header-artikel-versacademie-live-november-2020.jpg

Nieuws: Livestream: take away editie

Onze chef Cor van Dusschoten, vleesspecialist Gertjan Kiers en visspecialist Lucas Kramer inspireren ... Lees meer
15.jpg

Seizoen: Goed voorbereid het wildseizoen in

Traditie Driessen Food heeft sinds 1899 een traditie met wild. Het fundament van het bedrijf is hie ... Lees meer