
Pas gebeurd en meer...


Gemak: Christoffels ambachtelijke verse friet
Gemak in de keuken Ambachtelijke verse friet in enkele minuten. De friet van Christoffels wordt dag ... Lees meer
Gemak: Christoffels in de keuken - Galadiner Make-A-Wish
De producten van Christoffels lenen zich uitstekend voor grote partijen. Met de perfect voorbereide ... Lees meer
VersAcademie: Workshop wild & gevogelte
Op 7 oktober leren onze slagers je in een ochtend alles over wild & gevogelte en de verwerking e ... Lees meer
Nieuws: Christoffels najaarsassortiment
Speciaal voor het najaar en het wildseizoen hebben we bij Driessen Food een selectie aan nieuwe Chri ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de rode mul
Timo Kok van Bobbi’s Bar in Breda brengt een ode aan de rode mul die hij een Aziatisch tintje ... Lees meer
Van het seizoen: Zomerwild op de kaart
Het traditionele wildseizoen start op 15 oktober, dan is de jacht op de meest bejaagbare Nederlandse ... Lees meer
Ode aan: De Dutch Yellowtail Kingfish
Tommy Janssen van restaurant Bentinck in Amerongen brengt een ode aan de Dutch Yellowtail ... Lees meer