en
Menu

Pas gebeurd en meer...

mosselen-2019-1100px.jpg

Van het seizoen: Zeeuwse bodemcultuur mosselen

Het mosselseizoen start doorgaans begin juli en is afhankelijk van de conditie van de mosselen. Pas ... Lees meer
1.jpg

Van het seizoen: Ode aan de sardine

Giuseppe Lo Presti van La Pizza in Rotterdam brengt een ode aan de sardine die hij verwerkt in een S ... Lees meer
2.jpg

Op pad: Kingfish & zeewier safari

Zeeland: de plek waar Nederlands mooiste zee- en visproducten vandaan komen. Op maandag 8 juli nemen ... Lees meer
6.jpg

Van het seizoen: Ode aan de koolvis

Robert Hartelman van restaurant Cèpes in Otterlo brengt een ode aan de koolvis die hij combin ... Lees meer
8.jpg

Van het seizoen: Ode aan de skrei

Bas Hoog van Glaswerk in Den Haag brengt een ode aan de skrei die hij combineert met groene kool, sc ... Lees meer
10.jpg

Nieuws: VersAcademie weer van start

Na het succes van de VersAcademie in 2018, gaan we in 2019 door met een nieuwe reeks workshops door ... Lees meer
12.jpg

Van het seizoen: Ode aan de zeebaars

Rens Groters van Metro City Kitchen in Utrecht brengt een ode aan de zeebaars die hij combineert met ... Lees meer
13.png

Van het seizoen: Ode aan de rog

Rog in de keukenDe rog wordt in o.m. in de Noordzee gevangen als bijvangst van de visserij op tong e ... Lees meer
14.jpg

Van het seizoen: Ode aan de zeeduivel

Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam brengt een ode aan de zeeduivel en combineert deze me ... Lees meer