en
Menu

Pas gebeurd en meer...

58.jpg

Nieuws: Bookdinners.nl een gratis marketingkanaal voor restaurants.

Waarom BookDinners voor restaurants?

BookDinners is voor horecaondernemers een marketingk ... Lees meer

59.png

Van het seizoen: Mosselen!

Woensdagochtend 29 juni is het mosselseizoen feestelijk geopend door symbolisch de eerste la ... Lees meer

60.jpg

Van het seizoen: Hollandse Nieuwe!

In jaren is de haring niet zo goed geweest als op dit moment. Als je ze op temperatuur laat komen ... Lees meer

61.jpg

Van het seizoen: Volop kreeft verkrijgbaar

Na de Oosterschelde kreeft en Polderkreeft, zijn nu ook de canners weer verkrijgbaar. Kreeft vers ... Lees meer

62.jpg

Van het seizoen: zuiglam uit de Achterhoek, nu weer verkrijgbaar!

Ons Hollandse zuiglam is van het ras Texelaar. Anders dan andere rassen is een Texelaar ooi slech ... Lees meer

63.jpg

Nieuw: gesneden groenten ‘uit eigen huis’.

Sinds december j.l. snijdt Driessen Food  de groenten in eigen huis. Daarvoor is ruimte vrij ... Lees meer

64.jpg

Nieuw: huisstijl Driessen Food

Per 1 januari 2016 introduceren wij onze nieuwe huisstijl. Daarbij past o.a.deze nieuwe website m ... Lees meer