
Pas gebeurd en meer...


Nieuws: Bezoek ons op de Horecava
Ook dit jaar is Driessen Food weer van de partij op de Horecava RAI Amsterdam van 7 t/m 10 januari. ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de zeebaars
Rens Groters van Metro City Kitchen in Utrecht brengt een ode aan de zeebaars die hij combineert met ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de rog
Rog in de keukenDe rog wordt in o.m. in de Noordzee gevangen als bijvangst van de visserij op tong e ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de zeeduivel
Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam brengt een ode aan de zeeduivel en combineert deze me ... Lees meer
Nieuws: Werken bij Driessen Food
Heb jij net als wij passie voor vers en horeca? Bekijk dan eens onze vacatures en wie weet werk jij ... Lees meer
Van het seizoen: Hollandse wilde eend kan weer op de kaart!
15 augustus start de jacht op de wilde eenden. Als waterrijk land is dit één van de w ... Lees meer
Event: Driessen Food Festival
Meld je nu aan voor het Driessen Food Festival op 10 september van 11:30 tot 16:00 uur bij de Langoe ... Lees meer