en
Menu

Pas gebeurd en meer...

10.jpg

Nieuws: VersAcademie weer van start

Na het succes van de VersAcademie in 2018, gaan we in 2019 door met een nieuwe reeks workshops door ... Lees meer
11.jpg

Nieuws: Bezoek ons op de Horecava

Ook dit jaar is Driessen Food weer van de partij op de Horecava RAI Amsterdam van 7 t/m 10 januari. ... Lees meer
12.jpg

Van het seizoen: Ode aan de zeebaars

Rens Groters van Metro City Kitchen in Utrecht brengt een ode aan de zeebaars die hij combineert met ... Lees meer
13.png

Van het seizoen: Ode aan de rog

Rog in de keukenDe rog wordt in o.m. in de Noordzee gevangen als bijvangst van de visserij op tong e ... Lees meer
14.jpg

Van het seizoen: Ode aan de zeeduivel

Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam brengt een ode aan de zeeduivel en combineert deze me ... Lees meer
vacancies-header-vacature.jpg

Nieuws: Werken bij Driessen Food

Heb jij net als wij passie voor vers en horeca? Bekijk dan eens onze vacatures en wie weet werk jij ... Lees meer
19.jpg

Van het seizoen: Hollandse wilde eend kan weer op de kaart!

15 augustus start de jacht op de wilde eenden. Als waterrijk land is dit één van de w ... Lees meer
20.jpg

Event: Driessen Food Festival

Meld je nu aan voor het Driessen Food Festival op 10 september van 11:30 tot 16:00 uur bij de Langoe ... Lees meer
26.jpg

Van het seizoen: Ode aan de schorseneer

Een nieuw jaar en een nieuwe 'van het seizoen'mail van onze AGF specialisten. In de nieuwe rubriek ' ... Lees meer