
Pas gebeurd en meer...


Van het seizoen: Ode aan de skrei
Bas Hoog van Glaswerk in Den Haag brengt een ode aan de skrei die hij combineert met groene kool, sc ... Lees meer
Van het seizoen: Noorse skrei
Het seizoen van de skrei kabeljauw is van start gegaan. 1 keer per jaar trekken ze naar de Lofoten o ... Lees meer
Nieuws: VersAcademie weer van start
Na het succes van de VersAcademie in 2018, gaan we in 2019 door met een nieuwe reeks workshops door ... Lees meer
Nieuws: Bezoek ons op de Horecava
Ook dit jaar is Driessen Food weer van de partij op de Horecava RAI Amsterdam van 7 t/m 10 januari. ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de zeebaars
Rens Groters van Metro City Kitchen in Utrecht brengt een ode aan de zeebaars die hij combineert met ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de rog
Rog in de keukenDe rog wordt in o.m. in de Noordzee gevangen als bijvangst van de visserij op tong e ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de zeeduivel
Terry Priem van restaurant Allure in Rotterdam brengt een ode aan de zeeduivel en combineert deze me ... Lees meer