en
Menu

Seizoen: Fruits de Mer

Met dit mooie weer zie je steeds vaker fruits de mer op de kaart. Een echte traktatie voor de visliefhebber. Daarbij kan je een plateau zelf samenstellen, zodat je qua inkoopprijs niet eens de hoofdprijs betaalt. Met de juiste samenstelling van het plateau en rekening houdend met de verkrijgbaarheid en de keuze van andere mooie, zelfs soms goedkopere alternatieven.

Denk bijvoorbeeld aan wulken, kleinere oesters of kleinere sorteringen van gamba’s. Maar ook kreeft, zoals de bekende Canners die verkrijgbaar zijn tot september of Zeeuwse Mosselen.

Restaurant Bij Oost in Harderwijk zit nog in haar Fruits de mer weken t/m 1 augustus en is, net als haar gasten erg enthousiast over de mogelijkheden van deze schaal-en schelpdieren. 

We helpen je, net als bij Restaurant "Bij Oost", graag met het samenstellen van jouw plateau. Lees er alles over in onze Fruits de Mer folder.

fruit-de-mer-bij-oost-juli-linkedin.jpg

Pas gebeurd en meer...

header-artikel-versacademie-live-november-2020.jpg

Nieuws: Livestream: take away editie

15.jpg

Seizoen: Goed voorbereid het wildseizoen in

header-artikel-versacademie-live-2020-klein-2.jpg

Nieuwsbericht: VERS ACADEMIE: WILD EN VIS

foto-voor-template.jpg

Ode aan: coquille Rockefeller