Respect voor de natuur

Maatwerk in vers

Passie voor vers en kwaliteit

Maatwerk in vers

Ambachtelijke vakmanschap

Maatwerk in vers

Flexibel en oplossingsgericht

Maatwerk in vers

Persoonlijk en betrokken

Maatwerk in vers

Driessen Food bestaat 125 jaar!

Bekijk hier de aftermovie van ons feest!

Pas gebeurd bij Driessen Food

25 september 2024 - Op 16 september vierden we ons 125-jarig jubileum in het historische Fort bij Vechten, een... Lees meer

21 augustus 2024 - Ontdek de aanbiedingen voor week 34. Bij Driessen Food zijn we altijd bezig om je... Lees meer

16 april 2024 - Het voorjaar in met Christoffels Christoffels is een lijn van convenience producten voor de momenten... Lees meer

Vers en op maat voor de gastronomie

Met de mooiste producten, gepassioneerde vakmensen en betrokken toeleveranciers, kunnen afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven optimaal worden bediend. Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten.

  • Versleverancier voor gastronomie, catering en cruisevaart
  • Breed versassortiment in vis, vlees, agf en zuivel
  • Onze versspecialisten denken met je mee
  • Jouw product op maat gemaakt
  • Online bestellen tot 23.00 uur
  • Logistiek in eigen beheer, maandag t/m zaterdag
  • Met elkaar kennis delen en inspiratie opdoen tijdens onze workshops en events

Familiebedrijf sinds 1899

Het verhaal van Driessen Food gaat ver terug in de tijd. In 1899 werd de basis gelegd in Zeist. Als poelier ging Christoffel Driessen dagelijks met de bakfiets langs bij hotels en notabelen om ambachtelijke producten te leveren. In de afgelopen eeuw is Driessen Food uitgegroeid tot de meest complete versleverancier met een historie en een geheel eigen karakter.