
Vers en op maat voor de gastronomie
Met de mooiste producten, gepassioneerde vakmensen en betrokken toeleveranciers, kunnen afnemers als restaurants, hotels, cateraars en cruisevaartbedrijven optimaal worden bediend. Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten.
- Versleverancier voor gastronomie, catering en cruisevaart
- Breed versassortiment in vis, vlees, agf en zuivel
- Onze versspecialisten denken met je mee
- Jouw product op maat gemaakt
- Online bestellen tot 23.00 uur
- Logistiek in eigen beheer, maandag t/m zaterdag
- Met elkaar kennis delen en inspiratie opdoen tijdens onze workshops en events


Familiebedrijf sinds 1899
Het verhaal van Driessen Food gaat ver terug in de tijd. In 1899 werd de basis gelegd in Zeist. Als poelier ging Christoffel Driessen dagelijks met de bakfiets langs bij hotels en notabelen om ambachtelijke producten te leveren. In de afgelopen eeuw is Driessen Food uitgegroeid tot de meest complete versleverancier met een historie en een geheel eigen karakter.
Samenwerken met Driessen Food
Door een relatie aan te gaan met onze afnemers, te luisteren en hierop te anticiperen, bieden we onze klanten precies wat ze nodig hebben. En dat gaat verder dan alleen het leveren van versproducten. Zo delen we product- en vakkennis en ontwikkelen we producten op maat. We werken graag samen met onze leveranciers én afnemers om optimaal te kunnen presteren. Samen zijn we Driessen Food.
Wil je klant worden en/of onze locaties in Bunnik, Utrecht en Tilburg bezoeken? Meld je dan hieronder aan.
Â
