Ons visitekaartje

Driessen Food heeft haar logistiek in eigen beheer. Dit is een belangrijk aspect voor zowel Driessen Food als voor onze klanten. Ons ervaren team van chauffeurs kent de klant en bezorgt de bestellingen 6 dagen in de week netjes op de afgestemde plek (keuken of koeling). Hierbij proberen we zoveel mogelijk aan de wensen te voldoen om iedereen zo optimaal en efficiënt mogelijk te beleveren. Onze chauffeurs zijn echt ons visitekaartje!

download-1-.png

Bestelling

Bij ons kan tot 23.00 uur ‘s avonds een bestelling worden geplaatst via het gebruiksvriendelijke bestelsysteem (inOne). De bestelling kan de volgende dag worden uitgeleverd. Onze chauffeurs halen alle producten van de verschillende locaties op en verzamelen deze in Bunnik. Zo krijg je vier versgroepen in één keer geleverd. De bestellingen worden per klant klaargezet en we rijden verschillende routes door Nederland om de bestellingen zo efficiënt mogelijk bij onze klanten te bezorgen.

Bekijk hier onze procedures rondom retouren, bestellingen, ordergrootte en grote hoeveelheden doorgeven.

Goed geregeld

Met ons eigen wagenpark zijn we flexibel en kunnen we snel reageren op veranderingen en klantvraag. Onze Sprinters zijn naar eigen wens gebouwd, zodat we de bestellingen in goede conditie bij de klant kunnen bezorgen.  

Weten hoe laat we er precies zijn? Dat kan, want we werken met een volgsysteem en kunnen onze bussen op ieder moment van de dag volgen.

Ook werken we met temperatuursensoren in onze bussen, zodat de klant ervan verzekerd is dat we onze producten op de juiste temperatuur afleveren en de productkwaliteit optimaal is.