en
Menu

Meedenken en betrokkenheid zijn de kracht van Driessen Food

We voelen ons erg betrokken bij onze klanten. In een dynamische markt als de horeca denkt Driessen Food optimaal mee. We helpen onze klanten de juiste keuzes te maken met de best passende versproducten. We denken graag mee in oplossingen en laten ons graag uitdagen. Niets is onmogelijk voor onze gepassioneerde vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten.

We organiseren regelmatig presentaties, workshops en evenementen waarin we klanten willen inspireren en samen laten komen om ervaringen en ideeën  uit te wisselen. 

Christiaan Driessen

Christiaan Driessen

directeur Driessen Food

Vragen over ons bedrijf?

Bel op 030 307 0001
of info@driessenfood.nl

download-1-.png

Stipte levering

Driessen Food heeft haar logistiek in eigen handen. Dit is een belangrijk aspect voor zowel Driessen Food als voor haar afnemers. Wij proberen zoveel mogelijk aan uw wensen te voldoen om u als klant optimaal te kunnen bedienen. Om de kwaliteit van de geleverde producten en diensten te kunnen waarborgen heeft Driessen Food in 2008, als één van de eerste totaal-versleveranciers in Nederland, het ISO 22000 certificaat behaald. Inmiddels hebben we op onze locatie in Tilburg ook het IFS certificaat behaald. Bij Driessen Food heeft u de mogelijkheid om tot ‘s avonds 23.00 uur uw bestelling te plaatsen via een uiterst gebruiksvriendelijk bestelsysteem (inOne). De bestelling kan de volgende dag worden uitgeleverd. Wanneer u meer wilt weten over dit bestelsysteem of de leveringsmogelijkheden binnen uw regio, neem dan contact met ons op. Ons verkoopteam is 6 dagen per week (ma. t/m vrij. 09.00 -17.00 uur en zaterdag van 09.00 - 13.00 uur) bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden.