en
Menu

Nieuws: Christoffels najaarsassortiment

Speciaal voor het najaar en het wildseizoen hebben we bij Driessen Food een selectie aan nieuwe Christoffels producten ontwikkeld. Bespaar tijd en kosten met één of meerdere producten die perfect gegaard zijn. We adviseren je graag in het gebruik én de veelzijdigheid van de producten. Lees verder hieronder of bekijk het complete assortiment door op onderstaande knop te klikken.

Christoffels najaar

Wild: altijd perfect gegaard

Wild op de kaart, maar niet de tijd of ruimte om het echt goed te bereiden? Laat ons het werk doen! Met de hert ossobuco, gekonfijte wildzwijnsnek, wilde eendenpootjes of een kant en klare wildstoof maak je met gemak een mooi wildgerecht. Of maak je eigen wildpeper met sous vide gegaard poulet van haas of hert, wildfond en je eigen groenten.

hertsukade-680px.jpg hert-poulet-gegaard-680px.jpg hert-ossobuco-680px.jpg  

Wild streetfood

Toegankelijke gerechten waarmee je wild op de kaart zet in een modern jasje. Nieuw is de wild hot dog van hert en wildzwijn. Met een topping van rode kool of gerookte biet, pulled wild zwijnsnek eronder en een safraanmayonaise zet je een mooie hot dog op de najaarskaart. De wild zwijn burger en de hert/angus burger zijn een mooie toevoeging aan je burger menu.

wild-hot-dog-680px.jpg hamburger-hert-680px.jpg

Groente gemak

Een hele bloemkool of knolselderij garen kost tijd en aandacht. Wij garen ze sous vide met wat boter en zout en jij kunt het afgrillen in zijn geheel in de houtoven of bbq of plakken van snijden en grillen als een steak. Met de koud gerookte hele bietjes kun je mooie toppings maken, grillen of bakken in de oven.

bietjes-gerookt-680px.jpg bloemkool-sous-vide-680px.jpg knolselderij-sous-vide-680px.jpg

Soepen

Wij houden van variatie en ontwikkelen elk seizoen nieuwe soepen in onze eigen keuken. Voor dit najaar hebben we een romige knolselderijsoep, pompoen curry soep en de 'gouwe ouwe' tomaat basilicum soep.

pompoen-curry-soep-680px.jpg knolselderij-soep-680px.jpg tomaten-basilicum-soep-680px.jpg

Altijd goed voorbereid met de perfecte garing

Het Christoffels assortiment verandert mee met de seizoenen en er worden regelmatig nieuwe producten toegevoegd. Onder Christoffels in inOne vind je alle producten. Aan het Christoffels assortiment zijn ook een aantal bekende producten van Driessen Food toegevoegd. Zoals de iberico procureur met provencaalse kruiden en mooi gegaarde speenbig sukade.

Christoffels najaar

 

De wild producten en de aantal nieuwe producten zijn vanaf 1 oktober verkrijgbaar. Heb je interesse in een nieuw artikel uit bovenstaande lijst, maar is het nog niet zichtbaar in inOne? Neem dan contact op met de afdeling verkoop of je accountmanager om af te stemmen wanneer je het wilt gaan gebruiken.

Pas gebeurd en meer...

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden

maarten-en-hans.jpg

Van het seizoen: Raapstelen

header-9-1.jpg

Nieuws: Wat is ons verhaal?