en
Menu

Nieuwsbericht: Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

Op 17 augustus is Lucas Kramer gestart bij Driessen Food in de rol van Verkoopadviseur vis. Hij zal samen met de visspecialisten de productgroep vis een flinke boost geven. Hierdoor is Driessen Food voorbereid op de toekomst als totaal versleverancier van vis, vlees, agf en zuivel. Hierin staan ambacht, kwaliteit en het elkaar inspireren centraal.

"We zijn erg blij dat Lucas ons team komt versterken", aldus Christiaan Driessen, directeur van Driessen Food. ‘Ambacht, kwaliteit en het overbrengen van kennis zijn belangrijke speerpunten binnen ons bedrijf. Lucas is opgegroeid in de vis en met zijn passie en kennis kan hij onze klanten goed inspireren en adviseren.’

Vis in hart en nieren

Lucas Kramer: "Als geboren en getogen Urker heb ik altijd een passie voor vis gehad. Ik kom uit een vissersgezin en mijn passie voor en kennis van vis heeft altijd de rode draad in mijn loopbaan gevormd. Jarenlang heb ik met veel plezier als afdelingschef en sales specialist vis gewerkt. Ik heb enorm veel zin om aan de slag te gaan bij Driessen Food!"

 

Focus op groei

“Ons bedrijf is vooral bekend om ons uitgebreide vlees en wild assortiment. Maar sinds 2012 verwerken we zelf vis voor onze klanten op maat. We hebben een gepassioneerd team van visspecialisten in huis, die iedere vis met aandacht en vakmanschap schoonmaken en portioneren. Met de komst van Lucas kunnen we actiever onze klanten benaderen, inspireren en adviseren over het gebruik van de juiste vis passend bij de klant zijn menukaart. Hiermee verwachten we groei binnen deze productgroep,”  vertelt Christiaan Driessen.

 

Wil je advies over vis, schaal- of schelpdieren, of zoek je iets speciaals? Neem gerust contact op met Lucas via:
Mobiel: 00 31 (6)1142 9822
E-mail: l.kramer@driessenfood.nl

Pas gebeurd en meer...

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden

maarten-en-hans.jpg

Van het seizoen: Raapstelen

header-9-1.jpg

Nieuws: Wat is ons verhaal?