Nieuws: Maatwerk in vers

De afgelopen periode hebben we bij Driessen Food bekeken wat onze identiteit is. Van het in 1899 door Christoffel Driessen opgerichte poeliersbedrijf zijn we uitgegroeid tot een grote totaal-versleverancier voor gastronomie en grootverbruik. Onder gastronomie verstaan we o.a. horeca en catering en onder grootverbruik maaltijd(box)verstrekkers, cruiserederijen en flitsbezorgers. We kennen ons DNA en weten wat we voor onze afnemers doen, wij doen maatwerk in vers!

Met de mooiste producten, gepassioneerde vakmensen en betrokken toeleveranciers, kunnen onze afnemers optimaal worden bediend. Met oog voor detail als het gaat om kwaliteit, duurzaamheid en oorsprong, maakt Driessen Food al decennia lang een strenge selectie van de allerbeste vis, vlees, agf en zuivel. Binnen elke versgroep hebben wij onze eigen vakmensen. Zij hebben veel kennis en ervaring met het werken op specifieke receptuur, maatwerk en het leveren van onderscheidende producten. Daarnaast hebben wij een uitgebreid gemaksassortiment onder de naam Christoffels.

Benieuwd wat we met maatwerk in vers voor jou kunnen betekenen? Bezoek onze stand op Gastvrij Rotterdam, proef en ervaar Driessen Food of neem contact met ons op, 030 307 0001. 

993acc38-6b75-413b-bf9f-9984ba3aad69.jpg

 

Pas gebeurd en meer...

happy-new-year-kl.jpg

Van het seizoen: Beste wensen!

53.jpg

Nieuws: Wildseizoen

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Maatwerk in vers

header-sashi.jpg

Kijkje achter de schermen bij: de Sashi beef ambassadeurs