en
Menu

Event:: Wildevenement 11 september

In de aanloop naar het wildseizoen organiseert Driessen Food op 11 september een bijzonder wildevenement bij De Landgoederij in Bunnik.
Bij Driessen Food hebben we een diepgewortelde passie voor wild. Het is prachtig scharrelvlees, de dieren hebben een mooie vrij leven gehad. Het is gezond, puur natuurlijk en altijd van topkwaliteit omdat het op het moment geschoten is wanneer het dier op zijn best is. Bovendien is het heel divers en uitgesproken in smaak, wat zorgt voor variatie op het bord.

Wild demo's

Op 11 september kun je wild ervaren van jacht tot bord. Er zijn verschillende wild workshops waar je aan kunt deelnemen. Wild verwerken van kop tot kont. Uitbenen van een hert en een ree. Jachtverhalen van de jager. Ga zelf op jacht en daag je collega’s uit in een heuse jachtsimulator.  En doe mee aan het Nederlands Kampioenschap Gewei werpen! Bovendien bieden we volop menu inspiratie met verschillende bereidingen van wild.

wild-evenement-ronald-en-michiel.jpg

Aandacht voor convenience

De tijd dat het hele dier wordt afgenomen is zo goed als voorbij. De vraag naar geportioneerde delen en convenience groeit. We zien dat de standaard delen plaats maken voor de minder courante delen bijvoorbeeld fazantdijen in plaats van filets en een mooie sukade in plaats van biefstuk. We zullen je nieuwe producten en andere bereidingswijzen laten zien en proeven. Zoals worstjes, gegaarde producten als sukade en geconfijt dijenvlees en andere bereidingen zoals pulled wild zwijn.wild-evenement-fazanten.jpg

Kostbaar imago

Wild heeft het imago kostbaar te zijn. Dit vaak ten onrechte omdat je hier op een creatieve manier mee kan omgaan. Voor ons is een belangrijke rol weggelegd om mee te denken met de kostprijscalculatie. Door bijvoorbeeld hertenbiefstuk te combineren met een stukje gegaarde sukade kom je op een goede kostprijs uit.

wild-evenement-pate.jpg

Ook wild van wild?

Wil je wild (weer) op de kaart zetten? Kom dan op maandag 11 september naar het wildevenement bij De Landgoederij in Bunnik. Het volledige prgramma volgt, aanvang 11.30 uur. Wij denken graag met je mee om het ideale wild voor jouw zaak te vinden.

Aanmelden kan door een mail te sturen naar esther@driessenfood.nl vermeld daarin je naam, met hoeveel personen je komt en de naam van jouw bedrijf. 

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden