
Op 7 oktober leren onze slagers je in een ochtend alles over wild & gevogelte en de verwerking ervan. Jullie krijgen tips en tricks over de toepassing van wild en de verschillende wildsoorten. Onze slager laat zien hoe je hert uitsnijdt en jullie gaan uiteraard ook zelf aan de slag met uitsnijden. Na deze dag ben je helemaal klaar voor het wildseizoen!
Wat en wanneer
Voor wie
Deelname en resultaat
Vergroot je kennis met de Driessen Food VersAcademie
Met de VersAcademie nemen onze specialisten je mee langs alle versgroepen. Je gaat zelf aan de slag met vis fileren en vlees uitsnijden. Vergroot je kennis over de seizoenen, herkomst en kwaliteitseisen in vers. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.
Extra scholing voor keukenpersoneel
Het werven en behouden van goed personeel blijft een uitdaging. Om chefs en horecaondernemers hierbij te ondersteunen hebben we de Driessen Food VersAcademie opgericht. Een serie van demo’s om de kennis op versgebied bij te spijkeren. Koks leren onder andere snijvaardigheden op vis en vlees, alles over herkomst en seizoenen. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.