Wat vind jij van deze mooie fazantrouleau gevuld met zuurkool & cranberries? Dit jaar een item in het kerstpakket van onze medewerkers. Chef Cor van Dusschoten heeft met dit product een mooi gerecht gemaakt om te inspireren.

Wat vind jij van deze mooie fazantrouleau gevuld met zuurkool & cranberries? Dit jaar een item in het kerstpakket van onze medewerkers. Chef Cor van Dusschoten heeft met dit product een mooi gerecht gemaakt om te inspireren.
dec 8, 2025
Driessen Food verwelkomt per 1 december Han van de Haar als algemeen directeur. Met zijn achtergrond in finance, operations en verander- en groeitrajecten binnen verschillende sectoren, brengt Han de kennis en visie mee om Driessen Food verder te versterken in een...
okt 21, 2025
Het najaar is hét seizoen waarin gerechten voller, rijker en gelaagder worden. In de professionele keuken draait dat niet alleen om smaak, maar ook om efficiëntie, constante kwaliteit en beheersbare marges. Met de nieuwe Christoffels Najaarsfolder speelt Driessen Food...
okt 3, 2025
Het najaar is hét seizoen waarin smaken verdiepen, gerechten rijker worden en de keuken vraagt om comfort én karakter. Bij Driessen Food spelen wij hierop in met een uitgebreid assortiment seizoensproducten – van wild en stoof tot exclusieve vis en bijzondere AGF. Ook...












