Zeeland: de plek waar Nederlands mooiste zee- en visproducten vandaan komen. Op maandag 8 juli nemen we jullie mee naar een aantal vooruitstrevende en duurzame bedrijven in Zeeland.
Kingfish Zeeland
We starten bij de prijswinnende Kingfish kwekerij waar de Nederlandse yellowtail wordt gekweekt. Een duurzaam en kwalitatief vergelijkbaar alternatief voor de wilde yellowtail.
Adri & Zoon
Vervolgens brengen we een bezoek aan onze leverancier Adri & Zoon die op dat moment net verhuisd is naar hun nieuwe pand. Daar gaan we o.a. zelf aan de slag met de Kingfish en met.. zeewier!
Zeewier safari
De tour door Zeeland sluiten we af bij Jan van de Zeeuwse Zeewierhandel. We gaan het water in en zelf zeewier oogsten. Dit doen we aan het einde van de dag omdat het dan laag water is.
Deelname
- Voor leergierige koks en horecaondernemers die meer over de herkomst en het verwerking van versproducten willen leren.
- En klant zijn van Driessen Food.
- Meld je aan voor vrijdag 28 juni en vol = vol.