en
Menu

Van het seizoen: Ode aan onze vrienden

Normaal ontvangen jullie maandelijks een "ode aan" van ons. Helaas is het nu niet mogelijk om jullie te bezoeken. In plaats daarvan willen we de komende tijd ervaringen met elkaar delen. In deze eerste nieuwsbrief een ode aan....

Brasserie le Nord in Bilthoven

We hebben een telefonisch interview gehad met Lieke Nicole-Creemers, bedrijfsmanager en de vrouw van patron cuisinier Gregory Nicole.

Brasserie Le Nord heeft een BIB Gourmand, 13 Gault Millau, een Lekker 500 vermelding en serveert klassieke Franse gerechten in een landelijke setting met een moderne twist.

Wat hebben jullie na 15 maart allemaal gedaan?

Door de eerdere ervaringen van Gregory in de catering, konden we snel reageren en op 17 maart een take-away menu aanbieden aan onze gasten. Het servies werd omgeruild voor take-away materialen en we hebben een mooi menu samengesteld na overleg met onze leveranciers.

Hoe vullen jullie het thuisbezorgen/afhalen in?

We bieden iedere week een 3-gangen keuzemenu aan, zodat onze gasten iets te kiezen hebben. Indien er allergieën of andere wensen zijn is dat altijd bespreekbaar. Naast het menu bieden we ook bijpassende wijnen aan. Door het menu te beperken, kunnen we zelf goed op de kosten letten en verspillen we geen voedsel.

Hoe reageren jullie gasten?

Ze reageren heel positief! Ze zijn blij dat we open zijn, we waren de eerste die take-away aanbood, en dat ze zo thuis zelf een restaurant ervaring kunnen creëren. We krijgen reacties via de socials van mensen die zich netjes kleden, de tafel mooi dekken en samen genieten. Daar doen we het voor.

Hoe ervaar je onze samenwerking?

Vanaf het begin van de samenwerking zijn we tevreden. Er was meteen contact na het nieuws dat de horeca moest sluiten en zo konden we snel schakelen voor het menu. Ook al levert Driessen Food minder dagen uit, er wordt nog steeds meegedacht en er is goed onderling contact.

Advies en/of tips?

Stilzitten is voor Le Nord geen optie! Wij denken al vooruit wat we kunnen doen als ons restaurant en/of terras weer open gaat. Daarnaast is het belangrijk om in beeld te blijven bij jouw eigen doelgroep en contact te houden met je gasten, zodat ze je straks ook weten te vinden.

 

Lees meer over Le Nord

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden