
Na het succes van de VersAcademie in 2018, gaan we in 2019 door met een nieuwe reeks workshops door onze versspecialisten. Tijdens de VersAcademie wordt steeds een andere versgroep uitgelicht. Onze versspecialisten delen met veel passie en toewijding hun ambacht met leergierige koks. Van een workshop bijvangst vis tot het uitsnijden van zuiglam en excursies naar producenten. Voor elke workshop kun je je apart opgeven, de data zijn al bekend, zie hieronder.
Met de VersAcademie nemen onze specialisten je mee langs alle versgroepen. Je gaat zelf aan de slag met vis fileren en vlees uitsnijden. Vergroot je kennis over de seizoenen, herkomst en kwaliteitseisen in vers. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.
4 x een demo van ca. 2 uur (van 10.00 uur tot 12.00 uur) op maandagen:
Deelname aan excursies naar producenten, data hiervan worden later bekend gemaakt.
Aanmelden kan door een mail te sturen aan marketing@driessenfood.nl. Vermeld hierin aan welke workshop je wilt deelnemen, je naam, telefoonnummer, e-mailadres (per deelnemer) en restaurant. Er geldt een maximum van 2 deelnemers per zaak. De wokrshop bijvangst van 18 februari zit inmiddels vol.
Het werven en behouden van goed personeel blijft een uitdaging. Om chefs en horecaondernemers hierbij te ondersteunen hebben we de Driessen Food VersAcademie opgericht. Een serie van demo’s om de kennis op versgebied bij te spijkeren. Koks leren onder andere snijvaardigheden op vis en vlees, alles over herkomst en seizoenen. Kennis die in de keuken van pas komt bij de dagelijkse inkoop en bereiding van versproducten.