en
Menu

Film: Verse vis, van ver en dichtbij

We werken dagelijks met verse vis van ver en dichtbij. We kopen in van kleine bootjes die één dag op zee zijn geweest waardoor de vis dagvers is. Onze visspecialisten snijden alles zelf. Zo hebben ze elke vis zelf in handen gehad en gekeurd op kwaliteit. Ook onze specialiteiten zijn met aandacht geselecteerd. Van gerookte zalm van Rokerij de Zalm, de lekkerste volgens ons, en gerookte mosselen van Frank’s Smokehouse tot mooie Franse Speciales Geay oesters. Hoe het eraan toegaat op onze visproductie? Bekijk het filmpje. Wil je het een keer in het echt zien? Je bent van harte welkom voor een rondleiding. Neem daarvoor contact op met onze binnendienst, zij plannen een datum met je in. Bel 030-3070001

Pas gebeurd en meer...

58.jpg

Nieuws: Bookdinners.nl een gratis marketingkanaal voor restaurants.

32.png

Van het seizoen: AGF in oktober en november

53.jpg

Wild: Fazant, een toegankelijk stukje wild

6.jpg

Van het seizoen: Ode aan de koolvis