en
Menu

Event: VIS aan de singel

Opgelet, chefs en horecaondernemers die hun kennis over vis willen bijspijkeren en de laatste trends op visgebied wil proeven. Op maandag 12 juni wordt ROOST aan de Singel in Utrecht voor één keer omgedoopt in VIS aan de Singel. Een middag die volledig in het teken staat van vis.  Met oesters, de befaamde gerookte zalm van rokerij de Zalm, specialiteiten van Frank's Smoke House, een masterclass paella maken en natuurlijk onze eigen visspecialisten. Neem deel aan de workshops en bereid je eigen vis op de braai van ROOST.

Wil je dit niet missen? Meld je dan wel even aan bij esther@driessenfood.nl

Houd voor meer informatie onze facebookpagina in de gaten www.facebook.com/driessenfood

Benieuwd hoe een event van Driessen Food eruit ziet? Bekijk hier de video van het Driessen Food Festival in februari.

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden