en
Menu

Nieuws: Gewijzigd: ordergrootte juni 2020

Deze week is de horeca weer open en met de aangepaste regels is het voor iedereen zoeken naar de juiste werkwijze. Hoeveel gasten komen er en welke producten heb je precies nodig om je gasten te kunnen verrassen.

We zien dat het in deze periode niet altijd mogelijk is om onze minimale ordergrootte te halen en aangezien we graag met je meedenken, passen we dit tijdelijk aan.

Concreet betekent dit het volgende:

Ordergrootte:

  • We verlagen tijdelijk de minimale ordergrootte van € 175,- naar € 75,-;
  • De tijdelijke minimale ordergrootte van € 75,- geldt voor de hele maand juni, voor bestellingen vanaf 1 juli geldt weer de € 175,-;
  • Bij een ordergrootte onder de € 75,- brengen we de logistieke bijdrage van €35,- in rekening.

Manco's, nalevering en nabestellingen:

  • Indien wij een fout hebben gemaakt met je bestelling, zullen we deze kosteloos herstellen, binnen de mogelijkheden die we op dat moment hebben.
  • Is een product manco, dan zetten we deze voorlopig niet automatisch door. Hiervoor dien je een nieuwe bestelling te plaatsen, rekening houdend met de tijdelijke minimale ordergrootte van € 75,- ;
  • Nabestellingen zijn alleen mogelijk tenzij er € 35,- aan logistieke bijdrage wordt gerekend.

Je bestelling kan je weer tot 23.00 uur plaatsen via InOne.

Ben je al aangesloten op InOne?

Ons bestelsysteem InOne is geüpdatet. Je ziet ons actuele assortiment, de daarbij behorende prijzen en je kan weer je bestellijsten aanmaken. Als je weer opstart en een bestelling wilt plaatsen, neem dan contact op met onze binnendienst en we sluiten je weer aan op InOne, zodat je direct kan bestellen.

LET OP: open een nieuwe bestellijst, gebruik geen oude sessie of lijst en verwijder je cookies, zodat je met een vers bestand begint en alles goed ingeladen wordt. Het opmerkingenveld is niet meer beschikbaar, dus heb je opmerkingen, neem telefonisch contact met ons op tussen 9.00 en 17.00 uur op.

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden