en
Menu

Pas gebeurd en meer...

maarten-en-hans.jpg

Van het seizoen: Raapstelen

De tijd van jonge verse producten is aangebroken. Eén van die heerlijke verse Hollandse produ ... Lees meer
header-9-1.jpg

Nieuws: Wat is ons verhaal?

Elke bedrijf heeft een verhaal, dit is ons verhaal!   ... Lees meer
rabarber-kl-1.jpeg

Van het seizoen: Rabarber

Zie je de mooie grote rode stengels van de rabarber dan weet je dat het voorjaar echt losgebroken is ... Lees meer
asperges-teboza-hand.jpg

Van het seizoen: Hollandse asperges, weer of geen weer

De officiële opening van het aspergeseizoen is zoals elk jaar, de tweede donderdag van april en ... Lees meer
gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Maatwerk in vers

De afgelopen periode hebben we bij Driessen Food bekeken wat onze identiteit is. Van het in 1899 doo ... Lees meer
gesneden-agf-kl-1.jpeg

Een kijkje achter de schermen bij: de groentesnijderij

Al meer dan 7 jaar snijdt Driessen Food groenten in eigen huis. Onze vakmensen werken met de moderns ... Lees meer
df-badhu-gerecht-2.-feb-20.jpg

Van het seizoen: Ode aan de roodbaars

Op dit moment komt onze roodbaars voornamelijk uit de wateren rond IJsland en Noorwegen. Hij behoort ... Lees meer
template-met-tekst.jpg

Van het seizoen: Valentijnsmenu

Op 14 februari wordt de liefde gevierd. Of het nou gaat om kalverliefde, een scharrel of de ware lie ... Lees meer
happy-new-year-kl.jpg

Van het seizoen: Beste wensen!

Bedankt voor 't vertrouwen en de prettige samenwerking in het afgelopen jaar. Dit jaar staan we natu ... Lees meer