en
Menu

Pas gebeurd en meer...

img-9965-hert-uitbenen.jpg

VersAcademie: Workshop wild & gevogelte

Op 7 oktober leren onze slagers je in een ochtend alles over wild & gevogelte en de verwerkin ... Lees meer

groenten-sous-vide-3x.jpg

Nieuws: Christoffels najaarsassortiment

Speciaal voor het najaar en het wildseizoen hebben we bij Driessen Food een selectie aan nieuwe C ... Lees meer

bobbi-s-rode-mul-4-.jpg

Van het seizoen: Ode aan de rode mul

Timo Kok van Bobbi’s Bar in Breda brengt een ode aan de rode mul die hij een Aziati ... Lees meer

ree-in-veld.jpg

Van het seizoen: Zomerwild op de kaart

Het traditionele wildseizoen start op 15 oktober, dan is de jacht op de meest bejaagbare Nederlan ... Lees meer

ode-aan-de-kingfish-bentinck-kingfisch-gerecht-header.jpg

Ode aan: De Dutch Yellowtail Kingfish

Tommy Janssen van re ... Lees meer

mosselen-2019-1100px.jpg

Van het seizoen: Zeeuwse bodemcultuur mosselen

Het mosselseizoen start doorgaans begin juli en is afhankelijk van de conditie van de mosselen. P ... Lees meer

zalm-specialiteiten-680px-3.jpg

Nieuws: Zalmspecialiteiten van Christoffels

Bij zalm denk je al gauw aan gerookte zalm, maar met deze heerlijke vis kun je vele ... Lees meer
1.jpg

Van het seizoen: Ode aan de sardine

Giuseppe Lo Presti van La Pizza in Rotterdam brengt een ode aan de sardine die hij verwerkt in ee ... Lees meer

2.jpg

Op pad: Kingfish & zeewier safari

Zeeland: de plek waar Nederlands mooiste zee- en visproducten vandaan komen. Op maandag 8 juli ne ... Lees meer