
Pas gebeurd en meer...


Nieuws: Wat is ons verhaal?
Elke bedrijf heeft een verhaal, dit is ons verhaal! ... Lees meer
Van het seizoen: Rabarber
Zie je de mooie grote rode stengels van de rabarber dan weet je dat het voorjaar echt losgebroken is ... Lees meer
Van het seizoen: Hollandse asperges, weer of geen weer
De officiële opening van het aspergeseizoen is zoals elk jaar, de tweede donderdag van april en ... Lees meer
Nieuws: Maatwerk in vers
De afgelopen periode hebben we bij Driessen Food bekeken wat onze identiteit is. Van het in 1899 doo ... Lees meer
Een kijkje achter de schermen bij: de groentesnijderij
Al meer dan 7 jaar snijdt Driessen Food groenten in eigen huis. Onze vakmensen werken met de moderns ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de roodbaars
Op dit moment komt onze roodbaars voornamelijk uit de wateren rond IJsland en Noorwegen. Hij behoort ... Lees meer
Van het seizoen: Valentijnsmenu
Op 14 februari wordt de liefde gevierd. Of het nou gaat om kalverliefde, een scharrel of de ware lie ... Lees meer