en
Menu

Pas gebeurd en meer...

meester-affineurs-groot.jpg

VersAcademie: 18 november bezoek aan de Meester-Affineurs

Maak kennis met deze bijzondere Nederlandse kaas leverancier in Rhenen. Ze openen hun deuren voor on ... Lees meer
friet-klein.jpg

Gemak: Christoffels ambachtelijke verse friet

Gemak in de keuken Ambachtelijke verse friet in enkele minuten. De friet van Christoffels wordt dag ... Lees meer
16.jpg

Gemak: Christoffels in de keuken - Galadiner Make-A-Wish

De producten van Christoffels lenen zich uitstekend voor grote partijen. Met de perfect voorbereide ... Lees meer
15.jpg

Seizoen: Het wildseizoen staat weer voor de deur

Traditie Driessen heeft sinds 1899 een traditie met wild. Het fundament van het bedrijf is hierop g ... Lees meer
img-9965-hert-uitbenen.jpg

VersAcademie: Workshop wild & gevogelte

Op 7 oktober leren onze slagers je in een ochtend alles over wild & gevogelte en de verwerking e ... Lees meer
groenten-sous-vide-3x.jpg

Nieuws: Christoffels najaarsassortiment

Speciaal voor het najaar en het wildseizoen hebben we bij Driessen Food een selectie aan nieuwe Chri ... Lees meer
bobbi-s-rode-mul-4-.jpg

Van het seizoen: Ode aan de rode mul

Timo Kok van Bobbi’s Bar in Breda brengt een ode aan de rode mul die hij een Aziatisch tintje ... Lees meer
ree-in-veld.jpg

Van het seizoen: Zomerwild op de kaart

Het traditionele wildseizoen start op 15 oktober, dan is de jacht op de meest bejaagbare Nederlandse ... Lees meer
ode-aan-de-kingfish-bentinck-kingfisch-gerecht-header.jpg

Ode aan: De Dutch Yellowtail Kingfish

Tommy Janssen van restaurant Bentinck in Amerongen brengt een ode aan de Dutch Yellowtail ... Lees meer