en
Menu

Pas gebeurd en meer...

15.jpg

Seizoen: Goed voorbereid het wildseizoen in

Traditie Driessen heeft sinds 1899 een traditie met wild. Het fundament van het bedrijf is hierop g ... Lees meer
header-artikel-versacademie-live-2020-klein-2.jpg

Nieuwsbericht: VERS ACADEMIE: WILD EN VIS

Maandag 28 september vertellen onze versspecialisten Gertjan Kiers en Lucas Kramer via een livestrea ... Lees meer
foto-voor-template.jpg

Ode aan: coquille Rockefeller

Grégory Nicole van Brasserie Le Nord in Bilthoven brengt een ode aan de coquille die hij serv ... Lees meer
lucas-kramer-met-directie-website.png

Nieuwsbericht: Lucas Kramer versterkt team Driessen Food

Op 17 augustus is Lucas Kramer gestart bij Driessen Food in de rol van Verkoopadviseur vis. Hij zal ... Lees meer
michiel-kijkend-in-de-lucht-3.jpg

Seizoen: Zomerwild

We kijken er naar uit! Hollandse wilde eend kan weer op de kaart Op 15 augustus start de jacht ... Lees meer
fruits-de-mer.jpg

Seizoen: Fruits de Mer

Met dit mooie weer zie je steeds vaker fruits de mer op de kaart. Een echte traktatie voor de vislie ... Lees meer
ode-aan-schol-5.jpg

Ode aan: de schol

Patrick Hooijschuur van Buitenplaats Slangevegt brengt een ode aan de schol. Buitenplaats Slangeveg ... Lees meer
mosselen-2019-1100px-1.jpg

Seizoen: Mosselseizoen van start!

Doordat de mossel al lekker vlezig is, is het mosselseizoen van start gegaan.Het mosselseizoen begin ... Lees meer

Nieuws: BBQ inspiratie

ALLES VOOR JE BBQ We doen het het liefst jaarrond. Daarbij hoort een eigentijds aanbod van bbq produ ... Lees meer