
Pas gebeurd en meer...


Nieuws: Wildseizoen
15 oktober is voor veel restaurants de start van het wildseizoen. Vanaf die datum mag er ook weer op ... Lees meer
Nieuws: Maatwerk in vers
De afgelopen periode hebben we bij Driessen Food bekeken wat onze identiteit is. Van het in 1899 doo ... Lees meer
Kijkje achter de schermen bij: de Sashi beef ambassadeurs
Een kijkje in de keuken bij onze Sashi ambassadeurs David van den Gevel, Ingenhousz Breda en Vincent ... Lees meer
Excursie: Wim Maes en Eurotoques
EXCURSIE Maandag was de excursie naar Cook and Herb Kruidenwereld! Met een enthousiaste groep klante ... Lees meer
Van het seizoen: Ode aan de kweektarbot
John Stoffers van restaurant First in Zeist brengt een ode aan de kweektarbot De afgelopen jaren is ... Lees meer
Kijkje achter de schermen bij: de zuivelafdeling
We zijn weer terug! Dit keer deden we een rondje op de zuivelafdeling met onze zuivelspecialist Denn ... Lees meer
Nieuw: Veganistische kaas-alternatieven voor Gouda, cheddar en mozzarella
Wijngaard Kaas introduceert, in samenwerking met Boermarke, een nieuwe vegan productlijn voor de hor ... Lees meer