en
Menu

Nieuws: BBQ trends & inspiratie

Barbecueën doen we het liefst jaarrond. Daarbij hoort een eigentijds aanbod van bbq producten. Van vlees met een verhaal tot snel en efficiënt te bereiden visgerechten. En natuurlijk een brede keuze aan groente en fruit producten die een steeds grotere plek op de barbecue innemen. 

BBQ Streetfood

Foodtrucks en big bbq smokers zien we niet alleen op festivals maar ook steeds vaker bij feesten en partijen. Spiesen, hot dogs, burgers, pulled burgers, noem maar op, wij hebben de producten in huis waar jij een mooi bbq of streetfood menu mee kunt maken.

Sparren over je bbq menu?
Onze specialisten staan voor je klaar!

bbq-2019-hot-dogs-680px.jpg

Spiesen

Denk je aan bbq dan denk je aan spiesen, saté of shaslick. Vers en gegaard voor extra gemak. Geprikt op metaal of hout. Perfect voor zomerse partijen. Van gegaarde kipdijensaté tot gemarineerde ossenhaas en van groentespies tot diverse visspiesen naturel en gemarineerd.
Let op: verse spiesen worden vers geprikt en hebben 1 extra besteldag.

bbq-2019-spiesen-680px.jpg

Burgers

Een mooie burger mag niet ontbreken op de barbecue. Voor de echte vleesliefhebbers hebben we natuurlijk onze befaamde MRIJ burger, de lamsburger met zongedroogde tomaat, een kruidige kip madras burger en natuurlijk de bietenburger. Kijk in het bestelsysteem voor al onze burgers in verschillende maatvoeringen.

bbq-2019-burger-stapel-680px.jpg

Gemak op de bbq

Groot vlees op de barbecue langzaam garen op lage temperatuur is ontzettend smaakvol. Als je er de tijd en ruimte niet voor hebt heeft Christoffels een mooi assortiment aan langzaam gegaarde producten. Met onder andere shortribs met 1 en 3 ribs, brisket, gegaarde poussins en speklap met bot.

bbq-2019-shortribs-680px.jpgbbq-2019-speklap-aan-bot-680px.jpg

Op hete kolen

Wist je dat we ook houtskool barbecues beschikbaar hebben? Ook hebben we houtskool van het merk Echt in het assortiment. Wil je gebruik maken van de barbecue(s) neem contact op met de afdeling verkoop voor meer informatie.

Kijk voor het complete barbecue assortiment in het bestelsysteem InOne. Heb je vragen over producten neem dan contact op met de afdeling verkoop.

Pas gebeurd en meer...

df-badhu-gerecht-2.-feb-20.jpg

Van het seizoen: Ode aan de roodbaars

33.jpg

Film: Aftermovie aftrap wildseizoen 2017

64.jpg

Nieuw: huisstijl Driessen Food

27.jpg

Van het seizoen: AGF in december