Ontdek Dutch Prime Beef
Zacht, mals en mager met de karakteristieke smaak van (jong) rundvlees. Driessen Food
heeft Dutch Prime Beef speciaal ontwikkeld voor restaurateursen chefs die streven naar een combinatie van een goede smaak, constante kwaliteit en een mooie prijs.
Waarom Dutch Prime beef?
• Lokale herkomst: wij geloven in Hollands rundvlees
• Jong Hollands rundvlees
• Zijdezachte textuur = geliefd in de horeca
• Betaalbare kwaliteit in dure tijden
Tips
- Het vlees van Dutch Prime Beef is door de malsheid ideaal om te gebruiken voor steak tartaar.
- Snij bij het portioneren van de runderhaas de ketting niet weg maar bak deze mee, hier zit ontzettend veel smaak in.
Jongvee
Een koe geeft alleen melk als zij ieder jaar een kalf krijgt. Een klein deel van de vrouwelijke kalveren blijft op het
moederbedrijf om later koe te worden. Het andere deel groeit op in de houderij. Voor dit label hebben we een
aantal houderijen geselecteerd die de dieren ontvangen als ze ruim twee weken oud zijn. Ze groeien in alle rust op
tot 15 maanden. Het menu bestaat uit boordevolle lekkere grassen, brokjes en mais. Deze rijke muesli zorgt ervoor
dat dit rundvlees smakelijk is. Het vlees heeft een mooie vetmarmering en is heel mals.
Assortiment
8500 Runder baby-top
8501 Runder sucade
8502 Runder bovenbil gevliesd
8503 Runder rib-eye
8504 Runder muis
8505 Runder bavette
8506 Runderhaas met ketting
8507 Runder lende vuil
8508 Runder rib eye geportioneerd
8509 Runder entrecote geportioneerd
7137 Rund steak tartaar