en
Menu

Nieuw: Proef de lente

Het is weer lente! Dit jaar zijn we nog eerder verrast met het mooie weer. Deze nieuwe producten in ons assortiment passen hier perfect bij.

Hoge werkdruk onder controle

Met Christoffels
Voor het ontzorgen van keukens hebben we aan onze Christoffels lijn een aantal mooie gemaksproducten toegevoegd. Perfect gegaard en vol van smaak. Goed toepasbaar in verschillende gerechten want je kunt er eenvoudig nog je eigen draai aan geven.

Lamsschenkel met knoflook en rozemarijn 
Deze aan het bot gegaarde lamsschenkel is een mooie showpiece. Gebruik de jus ook in het gerecht eventueel met garnituur eraan toegevoegd. 
Verpakt per stuk ca 300 gr. Art.nr. 52056

Romige Indiase lamscurry
Het vlees wordt gestoofd in yoghurt met o.a. gember, knoflook en masala kruiden. Met garnituur van verschillende groenten maak je de curry nog rijker.
Verpakt per 2 kg. Art. nr. 61198

Kalfsossobuco
Verwarm de ossobuco sous vide en je kunt het direct, inclusief jus, gebruiken in een gerecht. Lekker op een pasta met de jus van de ossobuco als saus.
Verpakt per 2 stuks, ca 300 gr. Art. nr. 61197

Maiskipfilet supreme met mosterd en dragon
Filet met stick en vel gemarineerd in mosterd en dragon en sous vide gegaard. Verwarmen in de vacuum zak en vervolgens krokant bakken op het vel. Wij maakten het met fregola met ratatouille groente en geraspte kaas.
Verpakt per stuk. Art. nr. 52057

Kip dijen provencaals
Gekonfijte kippendijen met vel met onder andere knoflook tijm en rozemarijn. Smaakvol, mals en zacht een top convenience product van Christoffels! Krokant bakken op het vel en je kunt ze direct gebruiken in een salade.
Verpakt per 1 kilo. Art. nr. 53044

Rendang
Verbeterde receptuur! Rundvlees gestoofd in kokosmelk met geurige kruiden en specerijen, een klassieker uit de Indonesische keuken. Bespaar jezelf een aantal uren werk met onze sousvide gegaarde rendang.
Verpakt per 1 kilo. Art. nr. 9217

Soep van schillen en schalen

Maak kennis met twee nieuwe soepen in ons Christoffels assortiment. Met de schillen de we overhouden uit onze groentesnijderij maken we een romige asperge soep. En de graten en schalen van onze visafdeling gebruiken we als basis voor de mediterraanse vissoep. Verpakt in een emmer van 3 liter.

Romige aspergesoep
Emmer 3 liter. Art. nr. 61195

Mediterraanse vissoep
Emmer 3 liter. Art. nr. 61196

Pas gebeurd en meer...

steak-dpb.jpeg

Nieuw: Dutch Prime Beef

19.jpg

Van het seizoen: Heb jij wild op het menu?

gf-tartu-web3.jpg

Inspiratie: Kazen voor het najaar

gastvrij-rotterdam-nieuwsbrief-580x400px.jpg

Nieuws: Inkoopwijsheden