Wat vind jij van deze mooie fazantrouleau gevuld met zuurkool & cranberries? Dit jaar een item in het kerstpakket van onze medewerkers. Chef Cor van Dusschoten heeft met dit product een mooi gerecht gemaakt om te inspireren.

Wat vind jij van deze mooie fazantrouleau gevuld met zuurkool & cranberries? Dit jaar een item in het kerstpakket van onze medewerkers. Chef Cor van Dusschoten heeft met dit product een mooi gerecht gemaakt om te inspireren.
jul 23, 2025
De zomer is hét seizoen waarin keukens bruisen van energie, kleuren rijker worden en smaken intenser. Bij Driessen Food vieren we deze periode met een selectie zomerdeals vol producten die passen bij lange avonden, volle terrassen en creatieve menu’s. Van mals vlees...
jun 18, 2025
De zomer laat zich dit jaar vroeg van z’n beste kant zien – en dat merken we ook aan onze producten. Van vroegrijpe mosselen tot stevige Hollandse bramen en zomerse kazen: het seizoen komt tot bloei. In deze blog nemen we je mee langs de eerste oogsten, mooie...
mei 26, 2025
Bij Driessen Food geloven we dat het verschil wordt gemaakt door kennis te delen, samen te werken en continu te blijven inspireren. De afgelopen weken stonden bol van activiteiten waarin dit samenkwam: op de werkvloer, bij onze klanten én op internationale markten....