Nieuws: Zomerse inspiratie en acties

23-07-2025

De zomer is hét seizoen waarin keukens bruisen van energie, kleuren rijker worden en smaken intenser. Bij Driessen Food vieren we deze periode met een selectie zomerdeals vol producten die passen bij lange avonden, volle terrassen en creatieve menu’s. Van mals vlees tot kleurrijke seizoensgroenten, van versgevangen vis tot ambachtelijke gemaksgerechten: alles is erop gericht om jouw keuken op volle toeren te laten draaien.

Nieuws en aanbiedingen

In onze nieuwsbrief vind je deze weken onder meer een klassiek Italiaans stoofgerecht met kip, rijk van smaak en perfect voor het gemak van een drukke keuken. Ook een geurige vissoep, zachte lamsstoof en huisgemaakte gehaktballetjes in jus zijn tijdelijk extra voordelig verkrijgbaar. De grill draait op volle toeren met poussins piri piri of onze Veluwse eendenfilet – een echte delicatesse van Nederlandse bodem.

Liefhebbers van vis kunnen zich tegoed doen aan ambachtelijk gerookte zalmzijde of vers gesneden corvinafilet met vel. En natuurlijk is het mosselseizoen in volle gang. Onze Zeeuwse mosselen – vers uit de wateren rond Neeltje Jans – zijn deze weken bijzonder goed gevuld en vormen een geliefde zomertopper op veel menukaarten.

In het groentesegment brengen we frisse zomermixen met onder andere snijbiet, cavolo nero en de kleurrijke grillgroentenmix. Voor de finishing touch zijn er frisse salades en een luxe fruitsalade met aardbei. Ook de zuivelliefhebbers komen aan hun trekken, met onder andere Griekse yoghurt en ongezoete slagroom in grootverpakking – perfect voor zoete of hartige toepassingen.

Onze zomerdeals zijn nog geldig tot en met 19 augustus, zolang de voorraad strekt.

Ode aan

Maar de zomer bij Driessen Food draait niet alleen om mooie producten. Het draait ook om inspiratie. Daarom brengen we in deze periode onze reeks “Ode aan…” opnieuw tot leven. In de nieuwste aflevering nemen we je mee naar Kasteel Kerckebosch in Zeist, waar chef Devin Looijschelder zijn versie van rendang bereidt met onze ingrediënten als solide basis. Onder leiding van Patron Cuisinier Hans van Triest is het kasteel uitgegroeid tot een culinaire hotspot, waar gastvrijheid en vakmanschap hand in hand gaan. De gedeelde passie voor kwaliteit, persoonlijke relaties en liefde voor het ambacht maakt deze samenwerking voor ons bijzonder waardevol.

Binnenkort lanceren we de volgende ode – dit keer met De Oude Herbergh. In dit karakteristieke restaurant kozen ze ervoor om een gerecht te maken met hun eigen steak tartaar, gesneden van onze Ierse diamanthazen. Een prachtig voorbeeld van hoe een product van topkwaliteit en ambachtelijke bereiding elkaar versterken.

Dus of je nu nieuwe inspiratie zoekt, wilt profiteren van scherpe acties of gewoon het beste uit het seizoen wil halen: wij staan klaar om jouw keuken te ondersteunen.

Laat de zomer smaken.