24 mrt 2025

Ode aan: Restaurant Vroeg

Restaurant Vroeg viert een bijzondere mijlpaal: vijftien jaar vol passie voor ambacht en kwaliteit. Al tien jaar lang is chef Rinus een vertrouwd gezicht in de keuken van Vroeg – een samenwerking die we met trots in de schijnwerpers zetten.

“Vanaf dag één dat ik bij Vroeg ben begonnen, ben ik verbonden met Driessen Food,” vertelt Rinus. “Natuurlijk hebben we in die tijd zowel goede als minder goede momenten gekend, maar de relatie is altijd overeind gebleven. Dat komt vooral door de open communicatie en het wederzijds gunnen van de beste kwaliteit.”

Bij Restaurant Vroeg verandert de menukaart regelmatig om gasten te laten genieten van gerechten die aansluiten bij het seizoen. Als ambassadeur van ‘Biodiversiteit op je bord’ zet Rinus zich bovendien in voor de inzet van biodiversiteitsvriendelijk geproduceerde producten. Met die bewuste keuze zet hij in elk gerecht een duidelijke stempel: seizoensgebonden ingrediënten en een rijkdom aan smaken.

In deze bijzondere ‘Ode aan Vroeg’ maakt Rinus gebruik van enkele van onze favoriete producten van Driessen Food:

  • Red meat radijs

  • Boerenkool

  • Bloemkool

  • Stadsjochies slamix

  • Voor de dressing is een kruidenolie gebruikt.

Het resultaat is een gerecht dat niet alleen laat zien hoe je met verse, lokale producten alle kanten op kunt, maar ook hoe belangrijk duurzaamheid en biodiversiteit zijn voor een smaakvol eindresultaat. Dankzij Driessen Food en Rinus’ rol als ambassadeur, bloeit de keuken van Vroeg met een unieke seizoensgebonden magie.

Wij zijn trots op de jarenlange samenwerking met Restaurant Vroeg, en kijken uit naar nog veel meer mooie en smaakvolle momenten samen. Want als het aan ons ligt, gaan we nog lang door met het ondersteunen van gepassioneerde chefs en inspirerende keukens – met eerlijke producten waar onze klanten en hun gasten van kunnen genieten.