en
Menu

Pas gebeurd en meer...

chidoz-food.jpg

Van het seizoen: Ode aan onze vrienden, Chidoz

Door de sluiting van de horeca is het niet mogelijk om onze maandelijkse "ode aan" uit te brengen. I ... Lees meer
hart-voor-horeca-corona-vierkant-1.jpg

Van het seizoen: Ode aan onze vrienden

Normaal ontvangen jullie maandelijks een "ode aan" van ons. Helaas is het nu niet mogelijk om jullie ... Lees meer
busje-in-beweging-meer-afstand.jpg

Nieuwsbericht : Aangepaste dienstverlening

De afgelopen dagen zijn ook wij druk bezig geweest om te bekijken hoe we elkaar het beste kunnen hel ... Lees meer
10.jpg

VersAcademie: Vis en Lam uitgesteld

Door de maatregelen die genomen zijn om het coronavirus tegen te gaan, verplaatsen we onze VersAcade ... Lees meer

Nieuwsbericht: We staan voor je klaar!

De afgelopen dagen zijn ook wij druk bezig geweest om te bekijken hoe we elkaar het beste kunnen hel ... Lees meer
header-handdruk-gert-jan-kiers-klein-1.jpg

Nieuwsbericht: Kiers versterkt team Driessen Food

Bunnik - Per 1 maart aanstaande komt Gertjan Kiers, alias Demoslager, het team van Driessen Food ver ... Lees meer
kerst-hert.jpg

van het seizoen: Hulp van de kerstman

Ook dit jaar hebben we weer een leuke kerstgroet met onze collega's gemaakt. Bedankt voor het vertro ... Lees meer
header-artikel-klein-1-bewerkt-2-1.jpg

Van het seizoen: Ode aan oesters en kaviaar

Roy Moes van restaurant De Haven van Zandvoort brengt een ode aan oesters en kaviaar. In de fee ... Lees meer
header-klein-website-1.jpg

Van het seizoen: Ode aan de snoekbaars

Enrico Patist van De Prins in Rotterdam brengt een ode aan de snoekbaars die hij combineert met misp ... Lees meer