en
Menu

Pas gebeurd en meer...

kerst-hert.jpg

van het seizoen: Hulp van de kerstman

Ook dit jaar hebben we weer een leuke kerstgroet met onze collega's gemaakt. Bedankt voor het vertro ... Lees meer
header-artikel-klein-1-bewerkt-2-1.jpg

Van het seizoen: Ode aan oesters en kaviaar

Roy Moes van restaurant De Haven van Zandvoort brengt een ode aan oesters en kaviaar. In de fee ... Lees meer
header-klein-website-1.jpg

Van het seizoen: Ode aan de snoekbaars

Enrico Patist van De Prins in Rotterdam brengt een ode aan de snoekbaars die hij combineert met misp ... Lees meer
meester-affineurs-groot.jpg

VersAcademie: 18 november bezoek aan de Meester-Affineurs

Maak kennis met deze bijzondere Nederlandse kaas leverancier in Rhenen. Ze openen hun deuren voor on ... Lees meer
16.jpg

Gemak: Christoffels in de keuken - Galadiner Make-A-Wish

De producten van Christoffels lenen zich uitstekend voor grote partijen. Met de perfect voorbereide ... Lees meer
img-9965-hert-uitbenen.jpg

VersAcademie: Workshop wild & gevogelte

Op 7 oktober leren onze slagers je in een ochtend alles over wild & gevogelte en de verwerking e ... Lees meer
groenten-sous-vide-3x.jpg

Nieuws: Christoffels najaarsassortiment

Speciaal voor het najaar en het wildseizoen hebben we bij Driessen Food een selectie aan nieuwe Chri ... Lees meer
bobbi-s-rode-mul-4-.jpg

Van het seizoen: Ode aan de rode mul

Timo Kok van Bobbi’s Bar in Breda brengt een ode aan de rode mul die hij een Aziatisch tintje ... Lees meer
ode-aan-de-kingfish-bentinck-kingfisch-gerecht-header.jpg

Ode aan: De Dutch Yellowtail Kingfish

Tommy Janssen van restaurant Bentinck in Amerongen brengt een ode aan de Dutch Yellowtail ... Lees meer